Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ennyire utál, miért tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire utál, miért tud rólam mindent?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki elvilrg utál engem egy vitánk miatt, bevette a leszarom tablettát látszatra, úgy tesz, mintha azt se tudná ki vagyok. Mikor elmegyek mellette, akkor néha gúnyos vigyorral néz maga elé. Sehol nem tartjuk már a kapcsolatot, mégis tudja, hogy melyik egyetemre járok, azt is tudta hogy mikor kezdődik a szorgalmi időszakom. Mikor valahol mentem be az egyik épületbe, ahol ő dolgozik, akkor ott állt és szuggerált a szemével. Ti viselkednétek így azzal akit olyan nagyon gyűlöltök hogy beszélgetésre se méltatjátok?
2020. jan. 4. 09:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként mikor néz akkor az arcomat nézi, de mikor kevesebb ruha volt rajtam akkor fordult utánam
2020. jan. 4. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor viselkedtünk így? Általánosban. Nagyon gyerekes! Ha többre nem is, de szexre tuti kellenél neki. F
2020. jan. 4. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha könnyebb utálni azt -akivel terveink voltak -de az elején elbasztuk, mint rossz ponttal indítani egy szerelmét.
2020. jan. 4. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Tudja melyik egyetemre jársz. Oké. Tudja mikor kezdődik a szorgalmi időszakod. Az fent van a honlapon is bárki megnézheti. De ez azért nem nevezhető mindennek. :D

Valószínűleg leragadt az értelmi szintje. Van ez így. :D

2020. jan. 4. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem utál vagy gyűlöl, hanem egyszerűen csak személyiséged tekintetében megcsömörlött tőled (egykor kívánatosnak találta azt is, most már nem kívánatos számára).

Szexuálisan meg még most is vonzónak tart.

Pont az olyan férfi a korrektebb, aki az ilyen csajt kerüli, ha találkoznak, akkor is gesztusai jelzik, hogy már nincsenek irányába tiszta érzései.

Az a tisztességtelenebb, aki az ilyen csajnak szimpátiát színlel, de közben meg tudja, hogy már nincsenek irányába tiszta érzelmei, csak b...ni akarja.

42F

2020. jan. 4. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!