Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a sex kell neki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a sex kell neki vagy akar valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nekem régóta bejön.eddig ő nem nagyon keresett,nem vettem észre hogy én is tetszenék neki.Szilveszteri bulin úgy alakultak a dolgok hogy leszoptam.hatalmasat élvezett..jó volt neki ez a lényeg.azóta folyamatosan írogat,találkozni is akar.most csak meg akar dugni vagy mást is szeretne?

(Írhatod nyugodtan,hogy ezt tőle kérdezzem!!!Szerinted mi lenne a válasz akkor is ha csak meg akar dugni!?!?)

2020. jan. 4. 07:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Legalább már nyalattad volna ki magad vele. Persze hogy nem kapcsolatot akar. F
2020. jan. 4. 07:48
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
"most csak meg akar dugni vagy mást is szeretne?" Igen. Szopást is szerintem. 😀
2020. jan. 4. 07:48
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
1-es vagyok. Egyébként meg nem mindegy már, ha meg is akar dugni?! Az én nézeteimben az orál is szexnek minősül.
2020. jan. 4. 07:52
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Tuti akar szexelni :) aztán a többi alakul, innentől bármi lehet.
2020. jan. 4. 07:53
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Jó eséllyel, ha mindig olyan ügyes leszel, mint Szilveszter este, akkor feleségül is fog venni!
2020. jan. 4. 08:24
 6/12 anonymousreview60 ***** válasza:
86%

Tuti, hogy szexet akar. És esetleg mást is. Találkozzatok és párosodjatok! Aztán kiderül. Ez másképp nem megy. Ilyen bevezető után szerintem nem érdemes randiztatni a srácot. Romantikázhattok utána.

Ha te már leszoptál volna, én legközelebb már nagyon szeretnélek kinyalni és megdugni is. Hajrá!

2020. jan. 4. 08:26
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

"úgy alakult, higy leszoptam" 😳🤔😀

Nemtudom pontosan mit akar, de gondolom ha csak úgy betérdeltél elé, és torokra vetted, akkor benne vagy abban is, hogy még qurjon.

Szóval szerintem nyugodtan reagálj, a te szemszögedből ez csak jó lehet!

33/F

2020. jan. 4. 08:33
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

Simán tedd fel neki ezt a kérdést, hogy:

“Mik a terveid veled?”

Ha erre olyan választ kapsz, ami szinte csak szexuális töltetű, akkor csak szegelgetni akar veled kötöttségek nélkül.

Ha meg olyasmit, hogy oda van érted, szeretné ezentúl szabadidejének nagy részét veled közös programokkal tölteni, a testiséget csak finomabban említi (pl. azt mondja, hogy vágyik az ölelésedre, csókjaidra, nem azt, hogy megb...na), akkor nyíltan felvállalt barátnőjének akar.

2020. jan. 4. 08:40
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
“ szegelgetni” helyett: szexelgetni
2020. jan. 4. 08:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk sokat,de nem tudom hogy csak hegeszteni akar vagy többet érez irántam mint eddig
2020. jan. 4. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!