Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak h análba is akarom? L
Figyelt kérdés
Múltkor már utaltam rá, h én szívesen kipróbálnám de vagy nem vette a lapot vagy nem akarja kipróbálni velem.2020. jan. 3. 23:07
11/25 anonim válasza:
Nehezen hiszem el hogy nem szeretné a popsidat szerintem ilyen nincs!
12/25 anonim válasza:
Dugj egy dildót a puncidba és pucsíts be előtte, aztán mond neki, hogy: már csak egy szabad lyukam van, oda kérném
13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a jó ötleteket.
Ha egy plugot rakok a popsimba és úgy pucsítok neki akkor abból is veszi a jelet igaz?
2020. jan. 4. 13:19
14/25 anonim válasza:
Ha normális, akkor vennie kéne ;) Én biztosan venném.
15/25 anonim válasza:
#11 el tudom képzelni hogy gyerek kora óta arra volt nevelve hogy az rossz,koszos,csunya dolog és testrész. Ez a gát sok emberben benne van, illetve erre nevel továbbra is.
18/25 anonim válasza:
Sinogasd a segglyukad és venni fogja
19/25 anonim válasza:
KB így...
Te: Roppant szerencsés vagy.
Ő: Miért?
Te: Mert szeretném ha seggbe b.asznál! 😉🤭
Ő: 😳 oké, elszaladok vazelinért.
És boldogan análoztak, még el nem élveztek! 🤭🤭
33/F
20/25 anonim válasza:
"Dugd be a másik lyukba is!"
"Bedughatod ahová csak szeretnéd."
Én ilyen szövegtől beindulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!