Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz az, hogy szeretném elvenni egy szűz lány szüzességét?
Mégis kik azok akik annak tartják?
Mi a francnak kell ilyeneket elmondani valakinek.
Az nagyon gáz hogy te erről mindenkivel beszélni akarsz, eldicsekednél vele.
Inkább a gyerekes viselkedésed a GÁZ !!!
Ha tetszik a lány akkor nem gáz. A gondolkodásod az viszont gáz - mi közbe bárkinek is ahhoz, hogy te kivel mit hogyan tervezel? Azért csinálod, mert jólesik, tetszik neked a leány vagy azért hogy dicsekedj majd vele?
Ha dicsekedni akarsz csináld csak - majd visszajut előbb-utóbb a fülébe, meg persze körbe is adják a csajok és utána ne csodálkozz hogy senki nem akar majd a következő "trófeád" lenni.
Szűzként mondom, hogy ha valaki ezt mondaná nekem én is trófeavadászásnak fognám fel. Volt már, hogy egy fiú elkezdte nekem mondani mikor megtudta, hogy szűz vagyok, hogy ez nagyon becsülendő dolog, és ő biztos vigyázna velem. Ebben az volt a gáz, hogy eszem ágában sem volt lefeküdni vele, és elkezdett ilyen megjegyzést tenni.. Nem voltam rá kíváncsi.
Viszont ha az, aki elveszi tőlem utólag mondja, hogy örül, hogy ő lehetett az első nekem, azzal semmi baj nincs, és jól is esne.
Szóval így erről ennyit, az a lényeg, hogy ne hangoztasd, amúgy nem gáz.
Oké tehát ez alapján minden fiú gáz akivel egy lány a szüzességét adja....
Érdekes felfogás.
A kommunikaciód gáz, de az nagyon.
Amit kommunikálsz, az az, hogy fel akarsz próbálni egy szűzlányt aztán röhögni rajta.
Ha olyan barátnőt, párt szeretnél,aki még nem volt senkivel. Érzelmileg nem tették tönkre sikertelen kapcsolatok az teljesen más.
Gáz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!