Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális? L

Figyelt kérdés

Szóval mióta ismerem a barátomat (3éve) 3 másik fiúval is voltam rajta kívül és megbocsájtotta? Nem egyszerre voltak, hanem kb fél évente.

Nem azért, örülök neki, de kicsit furcsa is. Gondolom ti nem tennétek. 21L

2020. jan. 3. 15:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy megcsalt volna ő is, mert általában csak itthon van. Gépezik és legfeljebb haverjaival megy el.
2020. jan. 3. 15:52
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus cuckold. Sajnálom szegényt, de gyenge férfire egy nő sem tud felnézni. Ezért csaltad meg 3x, ő meg ezért bocsájtott meg 3x.
2020. jan. 3. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem, hogy megcsalt volna ő is, mert általában csak itthon van. Gépezik és legfeljebb haverjaival megy el."

Ez esetben örül, hogy vagy neki és csinálhatsz amit akarsz. Ez nem egy prospektív kapcsolat.

2020. jan. 3. 15:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a prospektív, de attól még együtt el szoktunk menni szórakozni vagy kirándulni meg ilyenek. Csak külön mondom, hogy nem jár el, hogy aggódnom kéne szerintem.
2020. jan. 3. 15:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora cékla, mekkora bimbó,

Ekkora béna, ekkora ringyó!

2020. jan. 3. 16:03
 16/22 anonim ***** válasza:

Két pasi meg egy kicsiben volt egy ilyen rész, hogy a csávó ezerszer megbocsátotta a nőjének, mert nála jobbat nem talált.

Végül is megbocsátani keresztény dolog. Engem is megcsaltak, én is megbocsátottam, bár az enyém bonyolultabb volt. Viszont te elgondolkodhatnál azon, hogy miért csalod meg, hagyd abba. Vagy akkor feküdj már le velem is, képcserében benne vagy?

2020. jan. 3. 16:03
 17/22 A kérdező kommentje:

Jó kicsit könnyen elcsábulok. De csak azért mert még fiatal vagyok és most akarom kiélni az ilyen dolgokat, nem amikor már gyerek lesz meg minden. De legalább őszinte vagyok és van választási lehetősége és nem kell találgatnia.

Mostmár tudja milyen vagyok és így is szeret úgy h szerencsésnek érzem magam.

2020. jan. 3. 16:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Azaz igazság, hogy fura lenne ha ő nem qurna félre, mondjuk szerintem egy igazi madár gyerek lehet.

Én már biztos kib*asztalak volnaaz első után is, de nem vagyunk egyformák... 😕

33/F

2020. jan. 3. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu f* sz, nehogy higgyetek neki! Vagy írjatok rá, nézzétek meg mennyire könnyen elcsábul! ;)
2020. jan. 3. 16:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, minek korlátozzam a barátnőmet? Előtte volt neki is, nekem is kapcsolatom, nem számít semmit, hogy ezután is lesz más, akivel lefekszik. A sorozatmonogám a legálszentebb típus, de tudom, a nyugati világban ez az abnormalitás az elfogadott.
2020. jan. 3. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!