Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Szoktatok fantáziálni arról, hogy a nektek tetsző csajnak milyen lehet a puncija?
Figyelt kérdés
Ha össze is jött a szex, bejött a tipp?2020. jan. 3. 03:30
12/19 anonim válasza:
Persze hogy szoktam, de ez mindig meglepetés. Mindegy milyen puncija van mind szeretem. Nem vagyok válogatós.
13/19 anonim válasza:
Persze, minden csajszit elképzelünk meztelenül aki bejön. Ez alap.
14/19 anonim válasza:
Igen,folyamatosan. Az már más kérdés, hogy a szemrevételezés nem igazán szokott összejönni.
18/19 anonim válasza:
Persze, szoktam, de ha nagyon bejön, és nem csak külsőre, hanem többet érzek iránta, akkor szeretem megtartóztatni a fantáziám, és nem a puncijára koncentrálni. Sőt, olyankor nem is feltétlenül képzelem el meztelenül automatikusan. Lehet, hogy furán hangzik, de így jobb érzés számomra, így jobban tudom tisztelni, szeretni az egész lényét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!