Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok pasiról fantáziálni ri, bis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasiról fantáziálni ri, bis?

Figyelt kérdés

Ha kíváncsi vagyok melyikük tudna többet nyújtani vagy úgy kielégíteni, ami csak a fantáziáimban sikerült eddig, az már ri;bis?

Van ennek biológiai magyarázata?

2019. nov. 23. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Van. Faszhiányitiszed van! :D
2019. nov. 23. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Fantáziálj nyugodtan angyalom
2019. nov. 23. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
dehogy! ez szinte természetes,mint kamaszfiúként szinte minden jó nőt akit látunk megkúrnánk. na ez is olyan lehet a lányoknál. ha viszont nagyon rövid időtartam alatt nagyon sok pasival meg is éled ezeket a fantáziálásokat...na akkor beszélhetünk ribiségről...de ez is nézőpont kérdése
2019. nov. 23. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem az. csinálni se az. viszont azon agyalni, hogy más mit gondol erről, na, az már badarság
2019. nov. 23. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre vagy külön-külön?
2019. nov. 23. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, hogy az foglalkoztat, hogy amiről fantáziálsz ri.bisnek számít-e? :D

Amúgy nem az, nyugi. Nekem ennél durvább fantáziáim is vannak, mégsem feküdnék le fűvel fával.

2019. nov. 23. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Idősebbekről vagy fiatalabbakról?
2019. nov. 23. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem full normális a dolog!Mi férfiak is elég sokszor képzelődünk hasonlókról,és mégse kapunk negatív jelzőket,ha férfiaknak szabad miért ne lehetne ezt nőknek is🤷🏼‍♂️
2019. nov. 23. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretném kipróbálni h mennyire is vagyok jó. Eddig csak jókat mondtak rám.

Szívesen kipróbálnám veled. Amúgy ha ribis ha nem, szerintem izgalmas és szeretem az izgalmas lànyokat. Ők is csak emberek normál igényekkel. Ha férfiaknak vannak igényeik akkor a nőknek is lehetnek. :)

35F

2019. nov. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!