Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van srác akit ez nem zavar?
Tuti nincs ilyen srác. Nem is értem hogy gondolod.
Orvoshoz kellene menned, mert beteg vagy. Pszichés eredete van a félelmednek a behatolástól. Sosem lesz normális életed így.
Nem tudom, hogy került ez a kérdés a szülő-gyermek kapcsolatba, de van ilyen fétis, "outercourse" címszóval találsz infókat a témában. A sima odadörzsölésen kívül van néhány ehhez kapcsolódó póz, ami mindkét félnek nagyon jó, így biztos van olyan srác, akit ez teljesen kielégít, sőt, jobban izgat, mint a hagyományos szex.
29/F
Szinte biztos, hogy van ilyen srác. Nyilván nehezebb rátalálni, de szerintem hiba azt mondani, hogy nincs ilyen csak azért mert az adott illetö nem tudná elfogadni (honnan tudjátok, hogy más férfi mit gondol és mit ne tudna elfogadni?).
Az már más kérdés, hogy ennek mi az oka kérdezö.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!