Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet kialakítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kialakítani?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és még mindig mindennap kiverem vagy 6x. Ha az utcán járok, csak a puncikat látom és arra gondolok, hogy fúh de bele szagolnék, beletenném az arcomat, még a seglukát is kinyalnám és kiszopdosnám neki a finom zseléjét stb. Szállítmányozással foglalkozok és számtalanszor volt olyan, hogy egy baromi jó nőnek vittem valamit és a liftben ki kellett csapjam, mert már nem bírtam tovább. De, ha beszélgetni kell a nőkkel, az totál csőd, nem megy. Nem azért szerintem, mert mindig arra gondolok, hogy de meg furulyáztatnám, mert volt, hogy kivertem előtte vagy 3x rá. Konkrétan semmi téma nincs, de igazából nem is érdekel az egész nő, csak nyalnám és szopkodnám a finom illatos punciját. Én pontosan arra vagyok jó, hogy az ágyban mindent megadjak, de másban kevés vagyok. Hogyan lehet a nőkkel ilyen szex kapcsolatot létrehozni? Nekem konkrétan más nem is kell, nem hiányzik barátnő, sem feleség, csak a pina. De az nagyon. Viszont azért, hogy pinát kapjak, nem fogok sem barátnőzni, sem megházasodni. nekem szexkapcsolat kell. Aki ebben pro, az tudna segíteni, hogy hogyan induljak neki a vadászatnak?

2020. jan. 1. 22:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Értem, amit mondasz, de abban hiába reménykedsz, hogy találsz olyan nőt, aki hasonlóan hozzád kizárólag csak a szexet keresi. Nem mintha a nők nem élveznék ugyanúgy a szexet, de arra biztosan nem vágynak, hogy olyan partnerük legyen, akit ők maguk egyáltalán nem érdekelnek, csak egy, a maszturbálásához alkalmas meleg tárgyként lennének jelen az ágyában. Ne áltasd magad azzal, hogy te igazán a kedvére tennél, kinyalnád azt a nőt, mert azt is csak a saját élvezetedre tennéd, ahogyan írod is. Te nagyon lusta vagy, te befektetés nélkül szeretnél nagy üzletet csinálni! Ez nem is csak lustaság, hanem tudatlanság is. A világon semmi sincs ingyen, és ezt értsd jól, nem feltétlenül pénzzel kell fizetni, a szexért tipikusan nem. Illetve, most jut eszembe, hiszen megvan az a nő, aki tökéletesen neked való, mindent úgy csinál, ahogyan neked tökéletes, és mindössze egy kis pénzt kell adni neki az elején.
2020. jan. 2. 05:58
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
Férjes nő kéne neked,azok szeretik a fiatal,kanos pasikat.N
2020. jan. 2. 08:38
 23/24 A kérdező kommentje:
#22 ez nagyon jó lenne
2020. jan. 2. 11:15
 24/24 anonim ***** válasza:
81%

22-es te teljesen hülye vagy

23-as álmodozz csak...

Hihetetlenül bunkó paraszt vagy egyébként. Valószínűleg ezért nincs senkid.

2020. jan. 2. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!