Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem (29 évesek vagyunk) és én bevettük négy jóbarátját egy menetre, és azóta többször felvetette, hogy legyen hasonló. Vajon lehet hogy már egyedül nem is vagyok elég neki?
Haha. Fejben ugye milyen szexi. Aztan meg jo nagy szivas?
A baratom felvetette, hogy nezzunk meg swinger klubbokat.
Mondtam menjunk, de akkor felveszem a piros bodyt, combfix es magassarku, piros ruzs, full smink es ha valaki megtetszik elmegyek vele. Igy is jo?
Erre mar nem valaszolt. xD
Ja majd o kurogathat mas noket, en meg nem?
Amugy nem dugnek massal.
De ha o elmenne.
Akkor mar csak azert is elmennek valakivel en is.
Egyetemi baratom, kilog a lolab..
'December elején volt az egész, összeültünk páran, és iszogattunk kicsit. Aztán így alakult. Igen, öt régi ismerőse volt (nem abban a városban lakott ahol velem él már egy ideje) szóval úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, meg úgy se látja őket valami gyakran.'
5 regi ismerose volt. Teljesen logikatlan lenne magadat mint ferj hozzaszamolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!