Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos 19 éves lány miért nem kell senkinek?
Figyelt kérdés
A pasik rám se néznek, ha igen, akkor mindig belekötnek dolgokban :/
hol vagy hogy kellene ismerkednem?
19/L
2019. dec. 31. 20:50
3/32 anonim válasza:
Nekem kellene, de mivel lábfétises srác vagyok így minden lány megvet és nem lehet komoly kapcsolatom. Illetve, ha lemondok a fétisemről akkor egy ideig lehet, de ténylegesen lemondani róla nem tudok. :((((
Főleg akkor, ha barátnőm van, akkor nagyon kívánom a lábait.
4/32 A kérdező kommentje:
mellméretembe, (túl nagy)
magasságomba (túl alacsony)
2019. dec. 31. 20:53
6/32 anonim válasza:
Kép?
Amúgy szívesen megismernélek 23F
7/32 anonim válasza:
Tessék, itt a remek lehetőséget, hogy megismerkedj velem. 😉
8/32 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz hogy rád se néznek. Még akik nem is olyan szépek, azokra is mennek fiúk.
9/32 anonim válasza:
Irj nyugodtan, ha van kedved.
24/F
10/32 anonim válasza:
Írj nekem.Ismerj meg velem.Velem midig jól érezheted magad. Beszélgessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!