Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én undorodok a p*nától?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én undorodok a p*nától?

Figyelt kérdés
20/F Nem vagyok meleg, a lanyokat szeretem, fel izgulok rajuk ahogy kell, gyakran nezegetem is oket, a kozosules ovszerrel oke siman, viszont van 1 dolog ami nem fer bele nekem, a pinajuktol undorodok, a szag, a valladekok, a feher cuccok, a mentsruacio, azt is nagyon gusztustalannak tartom, tisztaban vagyok vele hogy ez a termeszet rendje de en most a sajat problemamat irom ide le, es ha eljutok 1 lannyal eddig a pontig eleg nehezkesen tudom megujjazni(nyalni sose nyaltam) azt kerulom is, el se varom hogy oralis szexet nyujtsanak nekem csak ha nagyon ragaszkodnak hozza. En ezt problemanak tartom mert eleg nehez igy, es egyszeruen ilyen vagyok. Segitseget szeretnek kerni hogyan lehet ezt megkedvelni vagy mi kene hozza, az oltasokra es a netharcosokra nem vagyok kivancsi

2019. dec. 31. 09:45
1 2
 11/16 $$$$$ ***** válasza:
81%
Hát en imadok nyalni újjazni. Imadom az illatat és az izzet is😋. Es szerimtem férfikent ez a normalis....
2019. dec. 31. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Jobb lenne ha a nőknek péniszük lenne. Heteroszexuális pasiként mondom
2019. dec. 31. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Gyerek vagy még, majd pár év múlva változik a véleményed.
2019. dec. 31. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:
6%
jaja undoritó nyálkás büzbarlang
2019. dec. 31. 12:25
 15/16 anonim ***** válasza:
27%

Hanyan vagytok akik nem kapnak a lanyoktol semmit es azert szidjatok?

Incelek gyulekezoje.

2019. dec. 31. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Az, hogy a női nemiszervtől viszolyogsz, csak a felszín. Ilyen esetben mindig valami gyerekkori trauma van a háttérben: elnyomó anya, problémás nagymama, vagy piszkálódó lányok a gyerekkorodból...

Javaslom menj el pár alkalommal pszichiáterhez, sajnos ez egy viszonylag gyakori lelki probléma.

2019. dec. 31. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!