Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit gondoltok, ha egy lány nyíltan célozgat rá/kimondja, hogy szexelni akar veletek?
Nagy ritkán előfordul velem, hogy nagyon megkívánok valakit, és volt már példa ilyenre, de sosem tudom eldönteni, hogy mit gondolhatnak erről.
24L
Nekem ez soha nem jött be. Volt rá példa többször is. Elvette a kedvem a nőtől. Olyan, ez már megvan érzés, nincs már benne semmi kihívás, nem is érdekes.
Persze sok múlik azon, hogy miként kommunikálja a nő. Ha el tudja hitetni,hogy én szerzem meg őt, és nem fordírva van a dolog, akkor rendben van.
Nekem volt egy eset, hogy a lány a táncparketten akarta elővenni a farkamat. Meg egy másik, hogy szintén diszkóban odajött, hogy csókolózunk-e? Mindkettőt visszataszítónak éreztem. Valahogy kell nekem az érzés, hogy én vadászok, nem rám vadásznak.
Azt javaslom, inkább adj egy magas labdát, amit lecsaphat. Pl. kérd h szappanozza be a hátad, vagy hogy aludhass nála, mert neked körülményes hazajutnod stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!