Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ti mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit gondoltok, ha egy lány nyíltan célozgat rá/kimondja, hogy szexelni akar veletek?

Figyelt kérdés

Nagy ritkán előfordul velem, hogy nagyon megkívánok valakit, és volt már példa ilyenre, de sosem tudom eldönteni, hogy mit gondolhatnak erről.

24L

2019. dec. 30. 20:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Engem mindig megdugtak L
2019. dec. 30. 20:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik ha egy nő nyíltan megmondja.30-40 éves nők nyíltan részletesen megmondják mit csinálnának a férfival. Sokszor meglepő,de tetszik még ha nem is kerül sor a dologra. 40F
2019. dec. 30. 20:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is örülnék neki !
2019. dec. 30. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a legtöbb, kiéhezett arc úgy érezné, megütötte a főnyereményt és egyből rád is repülne. :D
2019. dec. 30. 21:20
 15/19 anonim ***** válasza:
tetszene, de írsz egy példát hogy hogyan történt? azért fontos az hogyan mondod. minél szexibb annál jobb
2019. dec. 30. 21:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen többszőr is. Mindig be jött. Szeretem az egyenes egyértelmű őszinte dolgokat.
2019. dec. 30. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem ez soha nem jött be. Volt rá példa többször is. Elvette a kedvem a nőtől. Olyan, ez már megvan érzés, nincs már benne semmi kihívás, nem is érdekes.

Persze sok múlik azon, hogy miként kommunikálja a nő. Ha el tudja hitetni,hogy én szerzem meg őt, és nem fordírva van a dolog, akkor rendben van.

2019. dec. 30. 23:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy eset, hogy a lány a táncparketten akarta elővenni a farkamat. Meg egy másik, hogy szintén diszkóban odajött, hogy csókolózunk-e? Mindkettőt visszataszítónak éreztem. Valahogy kell nekem az érzés, hogy én vadászok, nem rám vadásznak.

Azt javaslom, inkább adj egy magas labdát, amit lecsaphat. Pl. kérd h szappanozza be a hátad, vagy hogy aludhass nála, mert neked körülményes hazajutnod stb...

2020. febr. 10. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem bejön az ilyen egyenes beszéd. :)
2020. febr. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!