Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Mondjam le a ma esti Tinder randit, azért mert anyukám a másik szobában lesz?
34 éves férfi vagyok és anyukámmal lakok mielőtt elkezdené mamahotellezni, közösen oldjuk meg a feladatokat és nem csak én csinálom a házimunkát így sokat segítek neki, főként azért vagyok vele Általában el szokott menni barátnőjéhez De most nem tud elmenni.
9-re van megbeszélve hogy feljön hozzám egy csinos lány de sajnos anyukám is ott lesz és a másik szobában töltenénk az éjszakát a lánnyal
Beszeld meg anyukaddal hogy menjen el par orara. Pl moziba vagy valami. Szerintem ha egyutt eltek van olyan kapcsolatotok hogy megertse a dolgot.
Ha en lennek a no helyeben, atmennek dumalnank de nem szexelnek veled mert zavarna hogy 34eves letedre anyad a masik szobaban van
Vagy a mutert koptasd le, vagy előre közöld a leányzóval, hogy nem lesztek egyedül. Ha akadékoskodik, mond el neki, hogy nem barlangba laksz. Van ajtó, kilincs, kulcs, meg illem nálatok.
Ha nem érti meg, akkor meg vidd el egy olcsó hotelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!