Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment az eszem?
Figyelt kérdés
Néztem nemrég egy vidit a neten, amiben a néger pasinak (nyílván) hatalmas farka volt és ami váratlanul ért... feldugta a saját seggébe. Szóval megdugta magát és basszus erre izgultam fel. Mi a baj velem? Miért ez izgat fel lány létemre?2019. dec. 30. 14:17
11/14 A kérdező kommentje:
Kérdésben lányt írtam:D Az se jó? De persze tudjátok is bizonyítani, hogy nem lány vagyok? Mert azt nehéz lesz bebizonyítani
2019. dec. 30. 15:45
12/14 anonim válasza:
Enis lattam a videot, es nem baj, azért mert egy eléggé extrém és uj dolog, emiatt annyira izgato ugymond :D
Nincs baj
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló!:)
2020. jan. 2. 20:46
14/14 anonim válasza:
Szerintem ugyanazt a videofelvételt láttam én is, nem is olyan rég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!