Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment az eszem?
Figyelt kérdés
Néztem nemrég egy vidit a neten, amiben a néger pasinak (nyílván) hatalmas farka volt és ami váratlanul ért... feldugta a saját seggébe. Szóval megdugta magát és basszus erre izgultam fel. Mi a baj velem? Miért ez izgat fel lány létemre?2019. dec. 30. 14:17
1/14 Noren1989 válasza:
Perverz vadállat vagy, ennyi.
Gőzünk sincs, hogy miért pont erre izgultál fel.
2/14 anonim válasza:
Egyrészt nem tudom, hogy korábban volt-e eszed, másrészt meg azért izgat, mert te magad sem vagy lány/nő.
3/14 A kérdező kommentje:
Tényleg perverz vagyok, de ennyire...? Semmi köze a normál izgalmakhoz
2019. dec. 30. 14:19
4/14 anonim válasza:
Mégis hogy dugta fel saját magának? Írd már le.
Mert ha magának akarja oda görbiteni, akkor nem állhet fel. Puhán meg nem tudja bedugni, ráadásul puhán kellene vagy 25 centisnek lenni.
Szerintem az valami kamu felvétel lehetett.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy kamu lehetett-e. Várjatok, belinkelem, ha engedi
2019. dec. 30. 14:21
6/14 anonim válasza:
Szerintem mind a két kérdést ugyanaz a (szánalmas balfac) írta ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
7/14 anonim válasza:
Igen, persze saját farkát feldugta a fenekébe, hát hogyne. Öreg vagyok én már bohócnak.
8/14 A kérdező kommentje:
#6 Ez az első kérdésem erről:) És csaj vagyok nem pasi, nem tudom ezt hányszor kell leírnom.
2019. dec. 30. 14:43
9/14 anonim válasza:
Én még ilyet nem láttam, de erősen kételkedem abban, hogy egy férfi merev állapotban a saját farkát a saját segglyukába dugja...😱🤔
10/14 anonim válasza:
Egy csaj nem mondja magáról, hogy "csaj"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!