Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat ez még?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat ez még?

Figyelt kérdés

Egy ideje már kapcsolatom van egy férfival. Van felesége, a gyerekek miatt nem mennek szét. A férfi mostanában másabb, mint eddig. Nem csak akkor hív fel, ha szexelni akar. Múltkor váratlanul felcsengetett hozzám és mondta, hogy velem akar lenni egy kicsit. Nem volt szex, hanem összebújtunk. Volt olyan is, hogy szex után nem ment egyből haza, hanem velem maradt és aludtam egy kicsit a karjaiban. Mikor felébredtem láttam, hogy csak néz rám és mosolyog. Kezdek beleszeretni....

Ezek a jelek alapján van rá esély hogy Ő is?

2019. dec. 29. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon úgy tűnik. :) A felesége tudja, hogy más nővel szeretkezik a férje?
2019. dec. 29. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezek alapján már többett érez írántad!
2019. dec. 29. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudja, mert a Feleségének is van valakije. Tényleg a gyerekek miatt vannak együtt csak. Csupán a személyemről nem tud, de azt igen, hogy mással van a férje esténként néha.
2019. dec. 29. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerekek..
2019. dec. 29. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szoval kulon vannak csak egy fedel alatt elnek a gyerekek miatt? Vagy nyitott kapcsolatban vannak? A te szempontodbol nem mindegy, mert ha az elso, akkor siman osszejohettek es boldogan eltek mig meg nem haltok. Mig a masodik esetben szereti a feleseget csak lazan veszik a kapcsolatukat es te csak egy kis szorakozas vagy szamara, nem varhatsz tole semmi tobbet. Az hogy osszebujtok nem jelent semmit. A ferfiak se kosziklak, neha szukseguk van egy kis intimitasra, meghitt pillanatra. Lehet a felesegetol semmi ilyet nem kap vagy ki tudja, szimplan elvezi a tarsasagod. Ez meg nem jelenti hogy erezne barmit.

Pl nekem 2 evig volt egy szexpartnerem akivel sokszor volt hogy ugy talalkoztunk hogy nemszexeltunk, neha kozos programunk is volt es mindig nalam aludt, hozzam bukt es en is hozza. De soha nem akartunk egymastol tobbet.

Szerintem mondd el neki hogy kezdesz tobbet erezni, mielott feleslegesen megbantod magad. Ha jol reagal akkor atadhatod magad az erzesnek, ha nem, akkor meg idoben el tudod kaszalni az erzelmeket es visszaforditani, tudatositani magadban hogy ez csak szex. Minel tovabb varsz annal inkabb belehabarodsz es utana mar nehezebb lesz lepni

2019. dec. 29. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. nagyon köszi!!
2019. dec. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!