Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális vágy csökkentése hogy lehetséges?
Maszturbáció-függő lettem, már napi 5-10 a minimum, de ez sem elégít ki, folyton ezen jár az agyam.
Emiatt már partnerrel sem jó a szex, mert már csak az önkielégítéstől lesz orgszmusom, mástól nem.
Hogy lehetne ezen változtatni?
(23 éves vagyok)
Túl sok energiád van.Fáraszd le fizikálisan.
Ha 1 épitkezésen betont kevernél,hordanád a teli betonos vödröket,nem ezen járna az eszed .
Napi 5-10 az lehetetlen, hisz az egész napod elmenne vele, ha belegondolsz... Nekem 6 volt a legtöbb egy nap, de az tényleg reggeltől estig való elfoglaltság volt és mégegyszer ennyit nem csináltam :D Szex volt 4, de általában 3 és az bőven elég, mert az is egy fél nap...
Szóval sok időd van és ennyit lehetetlen maszturbálni, mert nem lehet egyszerűen. Verd ki napi 2-szer az bőven elég és nem is beteges. Ha nem elég max. 3-szor, de amit te csinálsz az már a függőség teteje és soha nem fogod nővel élvezni sőt egy idő után, majd magadat se kívánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!