Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves korban mennyi ideig normális várni az első szexre?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 21:19
2/10 anonim válasza:
10 évet várjál még az a biztos.
3/10 anonim válasza:
Látom, nem megy a szövegértés :)
Ameddig neked megéri: vagy amíg a másik is elérkezettnek látja, vagy szakításig.
4/10 anonim válasza:
30 èvesen szerintem a legtöbb ember màr van annyira tapasztalt, h az első randin (vagy màr a meghìvàsnàl) eldöntse, h mit is akar.
Ha màr az első utàn lefeküdnèl vele, tedd azt, de ha ùgy èrzed, h vàrnàl, akkor azt is megteheted. Nincs szentìràs, ahogy TE/TI jònak èrzitek!
5/10 anonim válasza:
Egyet értek előttem szólóval. Menyit vársz ti érzitek.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is ti érzitek hogy mikor van itt az ideje. Velem volt hogy az 3. randin volt szex (őt régóta ismertem előtte is) meg volt hogy a 10en se, ti érzitek.
7/10 anonim válasza:
Ha az anyjával lakik, és nincs benne semmi extra különleges akkor egyből.
9/10 anonim válasza:
A #4-es tökéletesen megfogalmazta, nincs etalon, "hivatalos előírás", akkor csináljátok amikor nektek jólesik és úgy érzitek. Ha az első randin akkor az elsőn, ha a 10.-en és mindketten úgy gondoljátok pont addig érdemes vele várni akkor a 10.-en.
10/10 anonim válasza:
1-2 kellemes délutánnyit max...nagyon max. Aki ennyi idősen "nem tudja" lefeküdne-e a partnerével, ott a) azt tudja, hogy nem, b) valami csavar lesz a dologban, ami kettőtök közül neked qrvára nem fogja megérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!