Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben pisiljem le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben pisiljem le?

Figyelt kérdés
Barátom 40 éves.Arra kér,hogy szex közben pisiljem le.Szeretném tudni,hogy a férfiakat mi izgatja ebben?

2019. dec. 28. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Szard le mit mond.
2019. dec. 28. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy gondolja, hogy élvezés közben engedd el magad. Ez engem is izgat. Imádom amikor a nő élvez, és ezért mindent megteszek.
2019. dec. 28. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
#1 Ezen felröhögtem mert értem a viccet 😂😂😂
2019. dec. 28. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezd meg,hogy tervezi. Tényleg van akinek az jön be. Lehet tényleg azt akarja,hogy amikor lovagolsz csurgasd le.
2019. dec. 28. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt akarja akk tedd meg
2019. dec. 28. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
talán az izgatja, hogy ez megalázó, nem tudom.
2019. dec. 28. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nos hogy miért élvezet a lepisilés, ez a korral jön :-)

De nem poénkodunk.

Igenis a lánynak is jobb, amikor orgazmus előtt lebeg és kell pisilnie elengedi magát. Van aki kicsi pisispricceket (neeeem, nem a squirtre gondoltam), enged lovagláskor, van aki kiszáll a farokból és félpercig erősen dől belőle. Egy biztos, akikkel ezt játszottuk, mindig elsimogatták közben a csiklójukat, én meg nyeltem, ami az arcomon landolt.

Szóval jó játék :-), az tutti.

Azért jön a korral, mert egy idő után a "normálisszex" már kevés, kell mindig egy kicsi +, ami mégjobban és mégjobban más, főleg egy fantáziadúsabb embernek. (nő vagy férfi, mindegy).

Úgyhogy ha mindkettőtöknek atomélményt akarsz adni, engedd el magad bármilyen pózban, meg fogtok lepődni.

Aki meg most itt fújjoz, megnézném 10 év múlva a vágyait vagy a fantáziáját. Mindenesetre kivánom mindenkinek azt az élményt, amit ez ad.

2019. dec. 29. 05:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Sőt, ha úgy szexeltek, hogy pisilned kell, még az orgazmus is más lesz, főleg ha nyitott vagy, elengeded magad és nem érdekes mi történik. Szerintem is jó buli. Persze ehhez mindkét féltől kell nyitottság, sajnos a mostani barátnőm már attól frászt kap ha ne adj isten rányitok pisilés közben.
2020. jan. 10. 01:36
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Utolsónak :

Én meg azt vallom, ha a bnőd, illetve mindenkinek a párja, aki elzérkózik mindennemű nyitottság elől, azzal nem szabad hosszan együttmaradni, ugyanez érvényes a lányokra is.

Miért, mert 5 év múlva úgyis kiélik a vágyaikat, igy-úgy, és akkor vége az eddiginek.

Vagyis no közöskassza-közösház-hitel-nősülés-gyerek stb stb. A kielégitetlen szexuális vágyak minden kapcsolatot agyonvágnak (idővel). Ezért van annyi idegbeteg ember az utcán, nem a bankhitele és egyéb okok miatt, na meg a féltékenység miatt. De ez már más téma.

2020. jan. 13. 06:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor már tudod az itteni hozzászolásokbol, hogy milyen jo a szex közbeni pisilés. Csak arra nem tértek ki, hogy szex közben felizgulva nem minden nö tud pisilni. Söt! Ha a barátodnak ilyen kivánsága van, te meg nem tudsz közben, (de szeretnéd teljesiteni) akkor beszéld meg vele, hogy elötte vagy utána egy aranyzuhatag? Könnyebben kivitelezhetö.
2021. jan. 30. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!