Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben pisiljem le?
Nos hogy miért élvezet a lepisilés, ez a korral jön :-)
De nem poénkodunk.
Igenis a lánynak is jobb, amikor orgazmus előtt lebeg és kell pisilnie elengedi magát. Van aki kicsi pisispricceket (neeeem, nem a squirtre gondoltam), enged lovagláskor, van aki kiszáll a farokból és félpercig erősen dől belőle. Egy biztos, akikkel ezt játszottuk, mindig elsimogatták közben a csiklójukat, én meg nyeltem, ami az arcomon landolt.
Szóval jó játék :-), az tutti.
Azért jön a korral, mert egy idő után a "normálisszex" már kevés, kell mindig egy kicsi +, ami mégjobban és mégjobban más, főleg egy fantáziadúsabb embernek. (nő vagy férfi, mindegy).
Úgyhogy ha mindkettőtöknek atomélményt akarsz adni, engedd el magad bármilyen pózban, meg fogtok lepődni.
Aki meg most itt fújjoz, megnézném 10 év múlva a vágyait vagy a fantáziáját. Mindenesetre kivánom mindenkinek azt az élményt, amit ez ad.
Utolsónak :
Én meg azt vallom, ha a bnőd, illetve mindenkinek a párja, aki elzérkózik mindennemű nyitottság elől, azzal nem szabad hosszan együttmaradni, ugyanez érvényes a lányokra is.
Miért, mert 5 év múlva úgyis kiélik a vágyaikat, igy-úgy, és akkor vége az eddiginek.
Vagyis no közöskassza-közösház-hitel-nősülés-gyerek stb stb. A kielégitetlen szexuális vágyak minden kapcsolatot agyonvágnak (idővel). Ezért van annyi idegbeteg ember az utcán, nem a bankhitele és egyéb okok miatt, na meg a féltékenység miatt. De ez már más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!