Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani 18 év alatti lányok, miért kaphatok könnyebben szexre? Azt látni fb-on is, ha fiú ír egy lánynak,5 10 perc után már írja lány szexelne, akar 25 felettiekkel. Régen is ilyen kaphatóak voltak, ezek korú lányok? Vagy csak mostanában.
Nem tudom mit vettél be, de ilyenek nem nagyon történnek, mutass már ilyet ha szerinted igen.
Én simán bírnám ha lennének ilyen csajok mindenfelé! :)
A 90- es évek kozepén jártam discoba, hát ott is ment a szex rendesen még bent a discoba a sötétebb sarokba is volt akció.
Kint a parkolóba minden 4. Autóba dugtak.
A nagyon félősek meg a kozeli kukoricásba mentek.Akkor is piáltak a csajok veszettül.
N/40
Annak-idején a hippi-korszakban volt az igazi nagy szex-tombolás, a "make love, not war" zászlója alatt.
Arra az időre tehető, amikor a gyógyszeres fogamzásgátlás széleskörűvé válhatott, és a teherbe esésnek egészen pici lett a kockázata.
Ez bizony már a nagyanyáink ideje, és mindenkit megnyugtatok: ők sem voltak egy cseppel sem szűziesebbek mint most az unokáik! Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!