Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 cm-es "magassággal" jobb, ha inkább felakasztom magam? 20/F
Én 146cm vagyok
Nem a magasságod miatt mondanék nemet hanem a korod miatt
Én 26 leszek és minimum 28 éves az ami szóba jöhet
Ha felkötöd magad, akkor hagyj rá egy 20 centi kötelet és ugorj le olyan fél méterről. Így a gerinced majd nyúlik egy pár centit a rá ható erőtől. Két legyet ütsz egy csapásra.
A hiszti, meg az öngyizés helyett inkább dolgozhatnál azon, hogy ne egy kis rinyagép legyél. Mert ez a nyervogás az igazán férfiatlan, nem pedig a magasságod.
Valoban sok not zavar az alacsonyabb ferfi, van, aki tramplinak erzi magat mellette. De!
Kevesebbeknek kimondottan izgis egy kisebb, tobbeknek meg az egyeb tulajdonsagok tobbet nyomnak a latban.
Megfelelo szemelyisegnel akar kulon szexi is lehet.
Nekem a nagyon jon be. Jobban tetszik egy kisebb akkor mar, mint egy ket centivel magasabb pasi.
Es. A jo hir az, hogy eleg sok pottom lany van. Foleg Magyarorszagon nem nehez talalni. Ne probald meg Hollandiaban...
Ha csak a magassagod az, az onbizalmodon dolgozz, mert annak a hianyat erezhetik inkabb a lanyok.
Ne oltozkodj elonytelenul, legyel aranyos. Es ha netan edzel, ne egy bazi eros kart gyurj, az topszlive tesz.
Aki azt írja keressen alacsonyabb lányt!
Ennek mindig az a vége,ha két alacsony ember összejön,akkor a gyerekek is mind alacsonyak lesznek.
Így nem halnak ki az alacsony,mint tulajdonság.
Sosem értettem,miért kizáró ok egy nőnek,ha a pasi alacsonyabb tőle.
Most komolyan kirakat bábut akar maga mellé vagy társat.
Szerintem a mai világban annyira nehéz megfelelő társat találni,hogy nekem ez nagyon fura.
Ha egy 170 cm-s lány összejönne vele,akkor mi lenne?
Ciki lenne az ismerősök előtt,hogy alacsonyabb?
Hol van az előírva,hogy a férfinek magasabbnak kell lennie?
Az nem röhejesebb,amikor egy 150 cm-lánynak 190 cm a pasija?
Ha már mindenképpen másoknak akarunk megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!