Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 cm-es "magassággal" jobb, ha inkább felakasztom magam? 20/F
Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 23:41
1/18 anonim válasza:
Nem, csak akkor érdemes nálad alacsonyabb lányt keresni.
20/L
2/18 anonim válasza:
Nem, csak éppen háromszor annyit kell tenned egy kapcsolatért mintha 10 cm-vel magasabb lennél. Viszont így legalább a siker, az eredmény annál inkább a tiéd lesz :)
3/18 A kérdező kommentje:
Mindenki ezzel jön, hogy keressek alacsony lányt. De még a 150 centis lányoknak is 170+ pasi kell.
2019. dec. 27. 23:47
5/18 anonim válasza:
Ne, én 168 vagyok és ha valakinek nem kellek akkor megtalálja az okát hogy miért nem.. Az életben ha komoly kapcsolatról beszélünk nem a magasság számít, nem azon múlik hogy ha rossz passzban vagy segít-e neked vagy ha sikert érsz el akkor veled örül-e.. Aki a magasság alapján választ csupán (tisztelet a kevés kivételnek) meg is érdemli..
6/18 Noren1989 válasza:
Volt vagy itt, vagy a felnőtt pàrkapcsolatokban egy 143 centis csaj, na írj rà, ismerjétek meg egymàst.
Igazàn nincs mit, ötezer lesz!
7/18 anonim válasza:
Nem baj ha ennyi vagy,az eszed meg legyen forditottan arányos a magasságoddal .
8/18 anonim válasza:
#6 én is láttam a 143 centis lányt, írj neki, hátha érdekled kérdező.
9/18 anonim válasza:
Egymagasak vagyunk, az nekem oké.
21/L
10/18 anonim válasza:
#3: Látod? Egyből általánosítasz. Szerinted mindegyik 150 centis csaj ilyen. Akkor javaslom, hogy próbálkozz a 160 centisekkel, hátha ők szeretnek egy szintben csókolózni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!