Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha valakinek csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha valakinek csak akkor áll a pénisze, ha nyalhat?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel, már 3x lefeküdtünk, de sosem kemény neki a pénisze, pedig elvileg nagyon vonzódik hozzám, kézzel és szájjal is izgatom, de mindig ilyen félpuha marad, amivel alig tud behatolni. Azt mondja, hogy csak akkor kemény neki, ha nyalhat, viszont én nem szeretem, ha órákig csak azt csinálja. Engedtem neki, de fura, hogy ettől teszi függővé a szexet, óvszert sem tud felhúzni. Tényleg csak ettől indulhat be vagy valami baja van?

40/F, 25/L

2019. dec. 27. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én nemtudom, én aztán tényleg imádok szép puncikat nyalni, és áll is kolbász rendesen tőle, na de nem csak ettől...😳

33/F

2019. dec. 27. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
egy 40.-es pasas már küzdhet merevedési zavarral, ha ez zavar és nem vagy beleesve akkor keress egy korodbelit akinek áll, mint a cövek.. azért én azt mondanám, hogy egy jó előjátékba belefér a felállítás is..
2019. dec. 27. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
# 10 Nem dobnam ki :) addig kerlelnem,h bele menne :D
2019. dec. 27. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

Nyalni - azaz adni is és nem csak kapni - minden normálisabb pasi szeret. A partneredben kondiconálódott egy szexuális szokás, ami már a "részévé" vált, ő már csak így marad. Ha neked ez nem jó, akkor nincs meg köztetek a szexuális összhang, válts másik partnerre, megváltozni már nem fog.

Egyébként meg nem korfüggő.

2019. dec. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!