Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnak a férfiak ismeretl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak a férfiak ismeretlen nőkkel szexelni?

Figyelt kérdés
Én is férfi vagyok de egyszerűen képtelen lennék erre, hogy csak úgy ismeretlen nővel ágyba bújjak. Pedig sok férfi ezt meg tudja csinálni Gondolok itt az öröm lányokra..... Hát azok is Ismeretlenek igaz hogy van egy kis beszélgetés előtte állítólag de eléggé Ismeretlenek ettől még. Én egyszer próbáltam lenni egy nővel, mint egyéjszakás kaland szerűség és egyszerűen nem állt fel annyira rosszul éreztem magam , mert egyszerű nem ismertem a lányt, nem szerettem még .
2019. dec. 27. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nálam ugyanez, nem áll fel ha nincs belső érték iránti vonzalom, csak mint test, édes kevés
2019. dec. 27. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem se megy. Ismernem kell a nőt, vonzódni hozzá, az agyához is.

38F

2019. dec. 27. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld mondjuk el, hogy kénytelen vagy elmenni egy wellness szállóba céges csapatépítésre, a programnak része két gyógymasszázs is.

Aztán amikor lemész egy bombacsaj fogad, aki miután jól megmasszíroz megkérdezi hogy beleülhet-e a farkadra.

(Akkor még nem tudod, később derül ki, hogy ezt is főnök fizette, nem azért mert nagyon jó fej, hanem ez olcsóbb prémium volt, mint ha egyhavi bérnek megfelelő prémiumot adott volna.)

B) Ugyanezen a wellness hétvégén koktéloztok a jakuzziban, egy kolléganő ül az öledbe, el kezd állnia a farkat, majd megkérdezi, hogy felmész-e a szobájába...

2019. dec. 27. 11:17
 4/8 A kérdező kommentje:

3. A masszőr lányt nem ismerem miért mennék el vele? (hiába jól néz ki, személyiségét nem ismerem....)

Kolléganőmnél picit más a helyzet. Van olyan kolléganőm most is akit nagyon jól ismerek és ha ilyen történne lehet elmennék vele

2019. dec. 27. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem vagyunk egyformák. A szexhez leginkább három dolog kell, vágy, bizalom, lehetőség. Az előbbiekhez meg nem kell a férfiak többségének 15 randi, ha úgy érzik megbízhatnak a lányban és tetszik nekik, hát akkor miért ne? :) Értelmes ember ettől alkalmiban még használ óvszert!
2019. dec. 27. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem izgatott a vadidegen csajokkal való szex, egy időben direkt sportot is űztem belőle, chates csajokat felszedve megpróbáltam lehető legrövidebbre redukálni az első meglátás és a behatolás közti időt. valami 2-3 perc volt a legkevesebb, persze előtte online lebeszélve hogy mi fog történni. volt akkoriban jópár ilyen csak fürdőköpenyben ajtónyitás, rettenetesen izgalmas volt, és sok csajnak volt ilyen fantáziája akkoriban hogy ajtót nyit egy vadidegennek aki nem kérdez csak belép és megdugja.
2019. dec. 27. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem alapfeltétel , hogy vonzó legyen számomra szexuálisan a nő. Az ismeretlenséget könnyebb orvosolni mint tetszővé tenni egy nem kivánatos személyt még ha évek óta is ismered:)
2019. dec. 27. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát erre nőként kíváncsi vagyok én is . Van kivétel és ez nagyon ritka . Jó ezt olvasni :)
2019. dec. 28. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!