Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öcsém barátnője meghallotta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öcsém barátnője meghallotta, mivel engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés
Tegnap öcsém bemutatta nálunk a barátnőjét, nagyon helyes kiscsaj, eddig még nem hozta a család elé, de most vacsorára csak elhozta. Még én sem láttam a barátnőjét, ezért kimentünk öcsémmel, és megkérdezte egyszer hogy na mégis mit szólok? Én meg mondtam neki, hogy azért "tolnám rendesen". Jó kiscsaj amúgy, ez csak ilyen pasis dolog sztem, csak annyi baj volt vele, hogy ő is kijött és hallotta az egészet, fapofával bámult és azóta is rezzenéstelen arccal néz rám amikor szólok neki, hiába próbálok elnézést kérni tőle. Hogy engesztelhetném ki szerintetek?
2019. dec. 26. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Semmivel, ahogy nezem nem fog sokaig tartani ugysem :D
2019. dec. 26. 23:20
 2/13 Worthier válasza:
100%
Őszintén, ez cumi
2019. dec. 26. 23:20
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Hahaha

Istenem ha ekkora fap..na hogy ezt ennyire felvette akkor ne erdekeljen. Oke lehet meglepo volt neki ezt igy hallani de basszus mar.. nem kell ezt ennyire felvenni... ha nem tudtal elnezest kerni tole akkor hagyd a fenebe durcazzon csak magaban

L

2019. dec. 26. 23:22
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem azért durcizik ennyire, mert azt szeretné, hogy megtold.
2019. dec. 26. 23:23
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg rohadtul primitív vagy:D
2019. dec. 26. 23:39
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Pedig ezt bóknak is vehetné. Fapina :D
2019. dec. 26. 23:40
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
De proszto csalad lehettek.
2019. dec. 27. 00:18
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Hm, érdekes család ahol a testvér nőjére az a komment egymás között hogy de megdugnám :D
2019. dec. 27. 00:25
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Mondd neki h bocs még sem, túlságosan is fapina vagy
2019. dec. 27. 00:33
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Száraz az ilyen nő, aki ezt nem érti. Inkább mond öcsédnek szakítson ezzel a nővel, mert csak veszekedések lesznek belőle. Most amikor csaj öcsédnél alszik, te meg reggel meztelenül kimész a konyhába azért is balhézna a csaj. Savanyú az ilyen
2019. dec. 27. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!