Lehet meghallotta az autóm, hogy le akarom cserélni ės ezen megsértődött?
Lehet :)
Én folyamatosan a szívem lelkem beleraktam az enyémbe,de főleg jó sok pénzt,mert állandó jelleggel valami baja volt... aztán volt egy koccanásom, az eleje csöppet össze tört.Hát meglepődtem,hogy beindult amikor félre álltam és hibát se írt, a klímagáz jött belőle csak,mást nem hallottam és láttam :O persze a szerelőnél kiderült,hogy nem lesz olcsó mert még a homlokfalat is cserélni kell, a vízhűtővel meg mákom volt mert az kicsit benyomódott (mellette a klímahűtő beszakadt) a víz nem szivárog stb,így saját lábán lett 150kmről haza hozva és bírta hibátlanul :) Nah itt úgy éreztem,hogy végre egy kis hálát is kapok,így akkor folytatom azt,hogy tömöm pénzzel.
Ó, akkor még nem is sértődött meg annyira.
Az én 20 éves swiftem a főtengely szimeringet dobta ki, és kifosta az olaj nagy részét...
És ha már vinnem kellett, akkor vezérléscserét is megcsináltattam (70ezerrel korábban volt).
De így is eladtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!