Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet meghallotta az autóm,...

Lehet meghallotta az autóm, hogy le akarom cserélni ės ezen megsértődött?

Figyelt kérdés
Tegnap mellette beszėltük, hogy nyáron le lesz cserėlve (19 ėves)... Erre reggel mikor indulnėk mindket távolsági izzó kiėgett. Ki kellett cserėlni.
2019. jan. 25. 07:54
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Maga alatt ássa a fát.
2019. jan. 25. 08:08
 2/10 anonim válasza:
100%
Lelkük van ezeknek...
2019. jan. 25. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
._.
2019. jan. 25. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet :)

Én folyamatosan a szívem lelkem beleraktam az enyémbe,de főleg jó sok pénzt,mert állandó jelleggel valami baja volt... aztán volt egy koccanásom, az eleje csöppet össze tört.Hát meglepődtem,hogy beindult amikor félre álltam és hibát se írt, a klímagáz jött belőle csak,mást nem hallottam és láttam :O persze a szerelőnél kiderült,hogy nem lesz olcsó mert még a homlokfalat is cserélni kell, a vízhűtővel meg mákom volt mert az kicsit benyomódott (mellette a klímahűtő beszakadt) a víz nem szivárog stb,így saját lábán lett 150kmről haza hozva és bírta hibátlanul :) Nah itt úgy éreztem,hogy végre egy kis hálát is kapok,így akkor folytatom azt,hogy tömöm pénzzel.

2019. jan. 25. 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2019. jan. 25. 09:29
 6/10 kreténpali ***** válasza:
100%
Olvass neki inkább motivációs beszédeket.
2019. jan. 25. 09:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Ötös! Azėrt annyira ne vedd komolyan. :)
2019. jan. 25. 09:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Tuti, az enyémnek is lelke van! :-)
2019. jan. 25. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Ó, akkor még nem is sértődött meg annyira.

Az én 20 éves swiftem a főtengely szimeringet dobta ki, és kifosta az olaj nagy részét...

És ha már vinnem kellett, akkor vezérléscserét is megcsináltattam (70ezerrel korábban volt).

De így is eladtam...

2019. jan. 25. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot, az a biztos!
2019. jan. 25. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!