Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal tízen-, húszon éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal tízen-, húszon éves lányok akiknek bejönnek az idősebb 30+,40+ os pasik, randiznátok is velük?

Figyelt kérdés

2019. dec. 26. 01:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem a Mekibe akar elvinni egy sajtburger menüre és nem szerves anyagú gumibabának tekint, nem látom akadályát. :)
2020. jún. 18. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 évesen együtt voltam egy akkor 34 éves férfivel, az volt életem egyik legjobb élménye. Sajnos már nem vagyunk együtt, de a szakításnak semmi köze nem volt a korkülönbséghez. Számomra kifejezetten ideális volt a kapcsolat, sokkal érettebb, intelligensebb és tapasztaltabb volt, mint az én korosztályom. Többek között azért is vonzódtam iránta annyira, mert felnézhettem rá. Sajnos azóta sem sikerült még egy ilyen embert találnom. (22/L)
2021. jún. 26. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!