Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérdés szűz lányokhoz szólna....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés szűz lányokhoz szólna. Válasz akkár privátba jőhet. Ha meritek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van aki várja már elvesztését?

Vagy van akinek párja van, aki szintén szűz párja van de első alkalomra inkább tapasztalt srácot keres titokban ?

2019. dec. 25. 00:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy várom, de én inkább idősebb pasival veszteném el, mindig hozzájuk vonzódtam jobban (40+). 20N
2019. dec. 25. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jó dolog fiatal, tapasztalatlan lányokat megtanítani mindenre, ami érdekli őket.

42/f

2019. dec. 26. 01:26
 13/13 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, vallásos és szűz. Barátaim szerint csinos vidám lány. Nagyon félénk vagyok ismerkedni, és eddig mindenkit visszautasítottam. Azon gondolkoztam egyre kevésbé hiszek abban, hogy keresztényként kéne várni a házasságig :(

Nem akarom elsietni, de egyszerűen olyan heves vágy van bennem a szeretkezés iránt, hogy megégek belül. Önkielégíteni sem merek :(

Néha úgy érzem nekem is össze kéne jönnöm egy 30-35 éves pasival, aki bevezetne. Már a házasság sem érdekel :( persze lehet megbánnám.

2019. dec. 26. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!