Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mond ilyet a fiú haverom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet a fiú haverom a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

A fiú haverommal vagy 6 éven át nagyon jó kapcsolatunk volt, és egyetemen lett egy közös új barátunk, egy lány, aki sokat járt át hozzám, és gondolom, látta, hogy jóban vagyok a fiúval.Egyik nap elmondta nekem hogy a fiú tett egy elég sértő dolgot ellenem. Emiatt én megharagudtam, és megszakítottam a kapcsolatot a sráccal. A fiú haverom nagyon elkezdte utálni ezt a lányt, csúnyán beszél vele, volt, hogy követte, beszólogat neki.Azt állítja, hogy ez a lány szerelmes belé. Folyton hibáztatja, hogy én miatta nem állok szóba vele. Egyszer a srác rápakolt valamit az asztalomra, és a lány szólt neki hogy vegye el onnan a könyveit, mert az az én asztalom, és erre a srác megkérdezte, hogy miért? Ez is szexnek számít vagy mi? Miért mond ilyeneket meg miért viselkedik így a barátnőmmel?

20/L

2019. dec. 23. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a nő beleszart a kapcsolatotokba. Te meg se hallgattad, hanem azonnal dobtad? Általános iskola ez, nem egyetem.
2019. dec. 23. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Meghallgattam, de több tanúja volt a tettének...csak ez a lány árulta el...
2019. dec. 23. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem számít szexnek! :D Rivalizálnak a figyelmedért.
2019. dec. 23. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudnunk kéne a tettet.
2019. dec. 23. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Elbenáztam valamit és a barátaim előtt de az én hátam mögött vicc tárgyává tett a srác
2019. dec. 23. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Te pedig ezért megszakítottad vele a kapcsolatot?

Mégis mivel viccelődött ha ennyire rosszul esett?

2019. dec. 23. 20:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Egy olyan dologgal, ami tudta hogy fontos nekem..és nem is ez fájt a legjobban, hanem hogy nem szemtől szembe kérdezte meg, hanem mellékutakon kikutatta
2019. dec. 23. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan pasi vagyok, de ha XY-ról kiderülne, hogy gúnyolódott rajtam, akkor valószínűleg elviselném, bár ha nagyon érzékeny dolog, akkor lehet, hogy mérges lennék, de akkor megpróbálnám az értésére adni, hogy nem vagyok ellene a szivatásoknak, barátok között természetes, de ez nem esett jól.

De azzal nem nagyon tudnék mit kezdeni, hogy valaki árulkodik, mint az óvodában... Őrá talán még mérgesebb lennék.

Valaki szereti a spicliket munkahelyeken is, iskolában is, de én nagyon nem. Ha pedagógus vagy főnök lennék, és valaki jönne árulkodni, akkor én az árulkodót cseszném le jobban. Fontos, hogy ép és összetartó legyen a közösség.

Szerintem érthető a srác dühe. Akár csak barátként kedvelt, akár más módon, az hogy úgymond megszakítottad vele a kapcsolatot az nagyon durva büntetés volt részedről. Szerintem jogos, hogy dühös rád is, meg arra a lányra is, aki árulkodott neked. Szerintem próbáld átgondolni a dolgot, és ha valamennyire számítanak neked, akkor próbáld velük megbeszélni. Először mondjuk külön-külön, aztán 3-asban is, vagy ahogy jobban tetszik.

2019. dec. 24. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!