Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatot kellene keresnem? N
Három hónapja lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak. Ezen felül nagyon sok változás történt az életemben. Úgy érzem, hogy nem vagyok képes még, újra párkapcsolatban lenni. Az érzéki dolgok viszont hiányoznak (összebújás, csókolózás, szex). Itt mondhatnánk, hogy szexkapcsolat, de az meg nem való nekem. Vagy elkezdek többet érezni, vagy azon agyalok, hogy miért nem keres a pasi.
Ebben a helyzetben mi jelenthetne megoldást?
A normális, hasznos válaszokat köszönöm.
Kedves kérdező! Ugyanebben a helyzetben vagyok csak férfiként. Azt tanácsolnám hogy NE keress most SEMMILYEN kapcsolatot. Csak olvasd vissza a kérdésed, egy teljes paradoxon. Nem akarsz se komolyat se csak szexet hanem egy fura hibridet ahol heti 1-2 alkalommal intim, szenvedelyes, közeli viszonyban vagytok a het többi napjan meg elrakod a masikat a farzsebedbe. Na ilyen nincs. Ez teljesen végletes és életidegen.
Az én komoly kapcsolatomnak a nyáron lett vége. Utana ugy gondoltam keresek egy új kapcsolatot, összejöttem egy lannyal. Kiderült hogy én azonban erre nem voltam kész, szakítottam vele, fájdalmat okoztam neki és valszeg örökre elvesztettem. Es persze nekem is fájt.
Azután egy könnyed kapcsolatot kerestem. A szenvedélyes csókolózások, együttlétek hatására viszont hozzá én kezdtem kötődni és szenvedtem amikor kilépett.
Teljesen természetes, hogy hiányoznak ezek a dolgok de várj. A testi kontaktus hatására biztosan kötődni fogsz es ha vannak még benned feldolgozatlan érzelmek, bizonytalanságok akkor azokat is ráakasztod az emberre es egy nagy, definialatlan érzelmi massza lesz az egészből ami garantált szenvedés lesz. Nekem is hianyoznak ezek, de fel kell dolgozni őket, hogy azutan tiszta fejjel es az erzeseiddel tudatosan, biztos célokkal mehess bele bármibe.
Van olyan függetlenül fiú barátod, aki tetszik?
Akár közeli, akivel tudod, hogy a kapcsolatot nem tudnád elképzelni, akár csak haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!