Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatot kellene keresnem? N
Figyelt kérdés
Három hónapja lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak. Ezen felül nagyon sok változás történt az életemben. Úgy érzem, hogy nem vagyok képes még, újra párkapcsolatban lenni. Az érzéki dolgok viszont hiányoznak (összebújás, csókolózás, szex). Itt mondhatnánk, hogy szexkapcsolat, de az meg nem való nekem. Vagy elkezdek többet érezni, vagy azon agyalok, hogy miért nem keres a pasi.
Ebben a helyzetben mi jelenthetne megoldást?
A normális, hasznos válaszokat köszönöm.
2019. dec. 22. 12:00
1/16 anonim válasza:
Szerintem akkor kezdj el beszélgetni, randizni ès majd alakul
2/16 anonim válasza:
Akármi is a "megoldás" azzal kezd, hogy elfelejted, túlteszed magad az exeden, elfogadod hogy vége. Kiváló orvosság a kutyaharapást szőrivel. Jön a szilveszter, menj egy buliba és ismerkedj, flörtölj kötetlenül - ha nyitott vagy a többi úgyis jön magától :)
3/16 anonim válasza:
Szerintem hanyagold egyenlőre a párkapcsolatot, szexkapcsolatot. Ismerkedj és majd úgyis érezni fogod mi a jó neked.
4/16 anonim válasza:
Szerintem is kezdj el randizni...
A többit majd elődöntik a hormonok
5/16 anonim válasza:
Ne zárkózz magadba! Ismerkedj új emberekkel, aztán majd idővel kialakul, hogy kivel milyen kapcsolatod lesz!
6/16 anonim válasza:
Szerintem meg ez egy nagyon jó alkalom, hogy függetlenséget tanulj. 3 hónap alatt nem lehet túllépni egy hosszabb kapcsolaton, úgy is csak megmérgezné a következőt.
8/16 anonim válasza:
A testiség hiányzik, de kapcsolatban nem akarsz lenni. Kemény dió. Mert ez tipikusan szexkapcsolat, de azt nem akarsz. Akkor marad a randizás, egyéjszakás dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!