Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha nem tudok és nem is akarok
megtanulni mélytorkozni?
Bocsi utolsó, ezzel nem értek egyet. Ha az elmúlt éveket nézem, most van a legjobb szexuális életem, nagyon működik a kémia, elég hozzám érnie, s már mindenre kész vagyok, de a mélytorok vágyát azóta sem tettem magamévá. Szoktunk durvulni, de ami nem megy, nem erőltetjük.
2019. dec. 21. 23:37
Ok ok félreértettem én csak a szopásra írtam
2019. dec. 21. 23:41
13/30 A kérdező kommentje:
A sima szopással nincs bajom.
A párod hogy viseli? Látod a szemében a megvetést amikor a hegyét is kiköpöd? Mert ha nem ,akkora kérdés felesleges. Én nem ítéllek el ezért ha ez számít xD
2019. dec. 21. 23:46
de ha megtanulnád, ugyan olyan érzés lenne mint amennyire most tudod bekapni. csak azért kellemetlen mert még nem sajátitodtad el. nekem azt mondta a csaj aki megtanulta hogy nem kellemetlen vagy rossz érzés, csak akkor volt az mikor még nem ment neki. szóval az nem baj hogy nem akarod megtanulni, de ne az legyen a kifogás hogy azért mert nem jó érzés.
2019. dec. 21. 23:49
16/30 A kérdező kommentje:
Milyen hegyét? A rendes szopást szeretem, de csak a feléig tudom kényelmesen bevenni.
Ismerkedek egy pasival, ő még a sima szopást sem igényli. (persze ettől függeltenül fogom csinálni)
17/30 A kérdező kommentje:
De igen, az a kifogás, nem hiszem el, higy bárhogy is lehet kellemes, hogy egy nagy vastag hosszú cucc mozog a torkomon, ha még a vékony rövid ujjammal is az öklendezés jön rá.
16-os. Akkor azért, mert az az egy lány ezt mondta neked, már általánosítasz is a többire, hogy innentől nem kifogás, hogy nem jó, hiszen csak addig lesz rossz, amíg meg nem tanuljuk??!! Mondja ezt egy férfi, aki életében nem tömködött a torkába farok méretű dildót vagy uborkát.
2019. dec. 22. 00:01
Nem tartja elitélendőnek senki, nyugi. Aki meg mégis, (plane neten keresztül, egy vadidegen nőtől) annak komolyan át kéne értékelnie a gondolkodásmódját a szexualitásról.
Kifogást meg nem kell keresni szexben. Hatalmas bajok vannak olyanoknál, akik ezt hiszik. A "nem szeretném" elég indok, bármiről is legyen szó. (Aki meg nem ért ezzel egyet, az jelentkezhet nálam, felteszek neki fél méter análgyöngyöt. Nincs kifogás.)
2019. dec. 22. 00:06
Mennyire elítélendő?
Ha nem vágysz rá: semennyire. A te szexualitásod te döntöd el mire vágysz és mire nem.
Ha nem tudod megtanulni: semennyire. Nem megy mindenkinek még azok közül sem akik ki akarnák próbálni.
Ha a partnered ennek ellenére erőlteti: na az nagyon elítélendő, annyira hogy hagyd ott a pictchába a kis pötct csinálja mással, majd te is csinálod azzal amit te szeretnél.
2019. dec. 22. 00:15
Kapcsolódó kérdések: