Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi sokáig nem megy el orál közben, az azért van, mert nem élvezi, vagy pont azért, mert élvezi és szeretné sokáig húzni?
Van,amikor szeretem visszatartani, mert élvezem, ahogy játszanak vele, és van, amikor 2 perc után telerakom a partnerem száját.
És van, amikor ő "trollkodik", hogy direkt elhúzza, nem hagy elmenni, mert érzi, hogy 2 perc alatt lerendezném. :D
A partner minden esetben ugyanaz.
És igen, ő is benne van sokszor abban, hogy "gyerünk 2 perc alatt, mert akarom az ízedet".
Szóval én, ha sokáig nem megyek el, az azt jelenti, hogy szeretem sokáig kiélvezni a szájtechnikáját. Bár ebben az esetben -és a fentebb vázolt "nem hagy elmenni" esetben néha azért szamurájos tekintettel néz rám, hogy mekkora a mennyiség. :D
Én nagyon élvezem, de nehezen megyek el így.
Viszont az eléggé kizökkent ha azt látom a lányon, hogy az elélvezésért teper. az rossz érzés, ha rajtam van az a súly, hogy el kéne élveznem, vagy különben valami baj van, pl nem élvezem eléggé mint ahogy a nagyon bölcsek itt írják.
En el szoktam huzni, h visszatartom mert annyira szeretem.
Higgy neki sztem.
Volt szerencsém 1-2 szájhoz az évek alatt... Volt aki azert csinálta mert neki olyan volt, hogy "mert kell", nem is élveztem. Aki azért csinálta, hogy nekem jó legyen ott el tudtam menni simán. A technikától és kiéhezettségtől függően 5-20 perig terjedhet.
A technikán is sok múlik. Kérdezd meg hogy szereti ha csinálod vagy hogy csináld, hogy neki a legjobb legyen! Nem ciki! Ha sóhajtozik, esetleg piciket remeg közben akkor jó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!