Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiverjem előtte?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiverjem előtte?

Figyelt kérdés
Most megyek először prostihoz. Nem tudom hogy kiverjem e előtte. Mikor volt barátnőm, néha 5 perc is elég volt néha meg majd 1 óra. Szóval nem tudom. Fél órára mennék. Szerintetek?
2019. dec. 21. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek vernéd ki, azért mész, fizetsz hogy "üríts" - kb. ezt is fogod tapasztalni (ettől még kezeld emberként a prostit).
2019. dec. 21. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A biztosítékot már kiverted ezzel a kérdéssel!
2019. dec. 21. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Inkább ne azért hagyd majd a csajra
2019. dec. 21. 14:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Nyilván azért megyek hogy ne kelljen kivernem, de ha túl hamar elmegyek nem tudom lesz e lehetőség még egy menetre. Meg az valószínűleg nem fér bele a fél órába :D
2019. dec. 21. 14:07
 5/9 A kérdező kommentje:
#1 teljes mértékben emberként kezelem a hölgyet. Ez nyilvánvaló.
2019. dec. 21. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A fél óra általában egyszeri élvezést tartalmaz, főleg hogy tusolással, beszélgetéssel stb. húzzák az időt, hogy pörögjön az időd. Ha többször akarod akkor fizess egy órát, ha már k...vázni mész akkor legalább ne sóherkedj.
2019. dec. 21. 14:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem soherkedek de első alkalomra szerintem kezdesnek elég lesz. Majd kiderul
2019. dec. 21. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne qrvázz!
2019. dec. 21. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Fél óráért kár elmenni prostizni. Minimum 1 órát kell.
2019. dec. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!