Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerettek a szabadban dugni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 22:19
3/17 anonim válasza:
Ez télen elég hülye kérdés!
Megtettem, nem volt jó; mindenre figyeltem, csak amire kellett volna nem.
4/17 A kérdező kommentje:
3
A fantázia télen is aktív :)
1,2
Teljesen meztelenül egy erdőben, úgy, hogy a ruhák 100 méterre vannak, kutyapózban tolna a pasi hevesen, azt élveznétek?
2019. dec. 20. 22:25
6/17 A kérdező kommentje:
Remek, vannak itt rossz lányok :)
2019. dec. 20. 22:33
7/17 anonim válasza:
Csak óvatosan kérdező,nem minden az aminek látszik.
Peldául azt hinnéd,hogy az igennel valaszolók mind lányok, pedig valószínűleg épp a farkukat verik a saját válaszaikra.
Persze lehet hogy van köztük lány is,de nincs rá sok esélyed.
Arra meg pláne nincs,hogy valamelyiktől képet kapj amire kiverheted,szóval inkább hagyd az egészet;)
8/17 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a szót, de amúgy igen (:
9/17 anonim válasza:
Nem kell mindig a négy fal között :) persze csak a megfelelő emberrel, de hát van úgy hogy épp' a természetben kívánja meg az ember, na bumm.
10/17 A kérdező kommentje:
9
Ki lenne a megfelelő ember?
Egy keményfarkú, heves, szexmániás, sokat bíró hímegyed?
Mert ha igen, akkor örvendek a szerencsének ;)
2019. dec. 21. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!