Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is fog már orálisan kényeztetni?
27 és 26 évesek vagyunk, gyönyörű barátnőm van, először csinálta a szájával nekem mikor összejöttünk, azt mondta el is lehet menni a szájába csak nem nyeli le.
Na most ez meg is történt, kétszer a fél év alatt(mindkettő az első 1,5hónapban volt).
Próbáltam utalni rá és mondtam is neki párszor hogy jól esne ha csinálná, nekem egyébként is nagyon fontos dolog ez. A válasz mindig csak az hogy majd, majd, majd csinálja rendben oké, de nem lesz belőle semmi, már ott tartunk hogy 1,5-2hónapja biztosan nem kényeztetett így. A kapcsolatunk egyébként nagyon jó, minden téren, szexelünk is ahol én minden alkalommal kinyalom ő pedig elmegy, de nincs viszonzás, és így már a kedvem is megcsappant az elmúlt hetekben, kevesebbszer közeledem felé, megmondom őszintén rosszul esik. Mi a véleményetek, és veletek történt már hasonló?
Az elso 2-3 honapban derul ki milyen ember valojaban. Csak tetszeni probalt neked.
Probalj vele meg 1x leulni es megtudni mi a baja, csak h korrekt legyel. De sanszos h megjatszad volt es kukaznod kell a csajt mert nem illetek ossze az agyban.
Utalom, hogy parom 2ev utan is a szamba élvez, hiaba kérem meg rá, hogy nem. Miert kell szajba???
Azert nem akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!