Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem is fog már orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is fog már orálisan kényeztetni?

Figyelt kérdés

27 és 26 évesek vagyunk, gyönyörű barátnőm van, először csinálta a szájával nekem mikor összejöttünk, azt mondta el is lehet menni a szájába csak nem nyeli le.

Na most ez meg is történt, kétszer a fél év alatt(mindkettő az első 1,5hónapban volt).

Próbáltam utalni rá és mondtam is neki párszor hogy jól esne ha csinálná, nekem egyébként is nagyon fontos dolog ez. A válasz mindig csak az hogy majd, majd, majd csinálja rendben oké, de nem lesz belőle semmi, már ott tartunk hogy 1,5-2hónapja biztosan nem kényeztetett így. A kapcsolatunk egyébként nagyon jó, minden téren, szexelünk is ahol én minden alkalommal kinyalom ő pedig elmegy, de nincs viszonzás, és így már a kedvem is megcsappant az elmúlt hetekben, kevesebbszer közeledem felé, megmondom őszintén rosszul esik. Mi a véleményetek, és veletek történt már hasonló?

2019. dec. 20. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mosd meg.
2019. dec. 20. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem
2019. dec. 20. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
A kicsit kevesebb élvezés neki szerintem segítene. Ne menjen el olyan sűrűn. :)
2019. dec. 20. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem is fog, ez pedig bizony kedvrontó. Én is voltam így egy barátnőmmel, szét is mentünk idővel.
2019. dec. 20. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem fog már orálisan kényeztetni, ez van fogadd el. Döntsd el, hogy e nélkül is jó-e neked, kielégítő-e vele a szex vagy sem. Ha nem akkor meg azt döntsd el, hogy meddig húzol egy olyan kapcsolatot ahol boldogtalan vagy.
2019. dec. 20. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
4%
"nekem egyébként is nagyon fontos dolog ez" MIÉRT????? Van egy gyönyörü barátnöd, kapcsolatotok egyébként nagyon jó, minden téren, szexeltek is. Ha ezt te nem tudod megbecsülni akkor nem érdemled meg!!! Tegyél rendet az agyadban, vagy köszönj el a gyönyörüségtöl tisztességgel!
2019. dec. 20. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valamiért mégis csak zavarja, ha a szájába mész el. Kérdezd meg, hogy szájba élvezés nélkül megtenné-e? Nőként mondom, aki szereti szájjal csinálni a párjának, nyomós ok nélkül nem szokik le róla.
2019. dec. 20. 22:18
 8/10 orton ***** válasza:

Az elso 2-3 honapban derul ki milyen ember valojaban. Csak tetszeni probalt neked.

Probalj vele meg 1x leulni es megtudni mi a baja, csak h korrekt legyel. De sanszos h megjatszad volt es kukaznod kell a csajt mert nem illetek ossze az agyban.

2019. dec. 21. 01:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Utalom, hogy parom 2ev utan is a szamba élvez, hiaba kérem meg rá, hogy nem. Miert kell szajba???

Azert nem akar

2019. dec. 21. 04:59
 10/10 anonim ***** válasza:
#9-es,mièrt hagyod hogy oda èlvezzen? Hát ha nekem valami nem tetszik akkor nem csinálom.
2019. dec. 21. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!