Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Munkahelyi flörtölés meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi flörtölés meddig normális?

Figyelt kérdés

2019. dec. 20. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Semeddig nem normális. Azzal flörtölnek aki vevő rá.

Itt kezdődik a megcsalás.

Nálunk is vannak gyönyörű csinos nők. Van akit könnyű prédának tartanak es van akit munkatársnak. Attól függ a nő higy reagal a közeledésre. Te az előbbi kategória vagy.

2019. dec. 20. 12:15
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Clinton óta tudjuk, hogy a suzopás nem sex tehát még az is belefér:)
2019. dec. 20. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Normális! Hisz felnőtt ember vagy, ismered a határokat. Jót tesz az önbizalmadnak, önértékelésednek, nőiességed pozitív visszaigazolásának. Szereted a férjed, tehát ne menj bele meredek dolgokba, ne csókolózz, vagy kefélj. A kis incselkedés belefér és jó dolog! Húzhatod is az agyát, ha az illető nem elmetrotty és van önkontrollja, de tudja csak, hogy rajongásának tárgya elérhetetlen. Én férfi vagyok, házas, flörtöltem munkahelyen, és volt hogy nagyon rá voltam állva a hölgyre, megőrjített. Puszta látványáért érdemes volt bemenni az irodába. Dobogott a szívem minden egyes beszélgetésünkkor, ártalmatlan kis flörtjeink dorán. Talán szerelem is volt, nem tudom, de akkor plátói :) Volt benne kín, nem mondom. És nem léptem át a határt, pedig talán lehetett volna, talán nem. De így volt szép. Már nem dolgozunk 1 helyen, néha chat-elünk, teljesen ártalmatlan témákról. Túl vagyunk a "veszélyen" Van ilyen! Emberek vagyunk, egészséges vágyakkal, ezt el kell fogadni.
2019. dec. 20. 12:43
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

"A" verzió, nem engedsz a kisértésnek.

Az évek telnek, múlnak, egyre megereszkedettebb leszel és időről időre feljön benned, hogy hülyeséget tettél, amikor nem engedtél. Elszalasztottad A nagy lehetőséget, ami egyben talán az utolsó is volt. DE hűséges maradtál.

"B" verzió, engedsz a kisértésnek.

Ebben az esetben ki leszel használva, meg leszel baszva és előbb vagy utóbb, de ott leszel hagyva. Ráadásul ha a férjed nem tudja meg, akkor is, egy élethosszig tartó bűntudat gyötör majd.

A választás a tiéd.

2019. dec. 20. 12:44
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

A fő probléma nem a munkahelyi flörttel van, hanem az otthoni kapcsolatoddal... azzal, hogy fogadod a közeledését és ez lelkifurit okoz neked.

Attól hogy kapcsolatban van valaki még nem zárdába vonult, kommunikál másokkal, dicsér, elfogad dicséretet, viccelődik - ez teljesen természetes. A gond akkor kezdődik ha fejben elkezdi valaki továbbgondolni - akkor már csak alkalom v. habitus kérdése mikor lépi túl a szavak határát.

2019. dec. 20. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Munkaidő végétől a munkaidő kezdetéig. Úgy nem lehet jogi következménye.
2019. dec. 20. 13:41
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
A párom ugyanezt csinálta 7evig, inkább nem írom le, mit gondolok erről
2019. dec. 22. 16:04
 18/19 anonim ***** válasza:
21%
Na, hányan basztak meg azóta a munkahelyen te kis csitri? 😂😂😂
2021. jún. 12. 11:52
 19/19 anonim ***** válasza:
22%
Ne nyavajogj! Hagyd hagy nyomuljon, ha jól esik! Sok nő csak akkor tudja meg, hogy nem szerelmes, és a szex nem jó neki, amikor túl van az első megcsaláson! Mindenki fejében megfordul, de nem mindenki elég bátor hozzá. Ne verd dobra. Ha megbízható a férfi, akkor csak ketten fogjátok tudni! (Én nem mondom el senkinek!) Írj ha összejön! :)
2021. jún. 12. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!