Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb mellű nők érzékenyebbek mellesleg?
Nincs összefüggés a mellméret és az érzékenysége között. Van akinek B kosaras de képes akár a mellbimbó ingerlésétől elélvezni, másnak meg tripla D de nem érzékenyebb mint bárki másnak.
Ettől még foglalkozz és kényeztesd a női melleket :) olyanok mint a játékvasút: a gyerekeknek találták fel, de a felnőttek élvezik :)
Pont, hogy nem. F-es vagyok. Mivel a nagy mellek kevésbé feszesek, kinyúlnak a szövetek és az egész terület érzéketlenebbé válik.
Nem tudom átérezni, amikor mindenki arról beszél, hogy felizgul, ha ott érintik meg, mert soha nem éreztem ilyet.
Kellemes, bensőséges, nyugtató érzés, - pont, mintha a hátamat simogatná, de szexuálisan egyáltalán nem izgat fel.
Fogtam már hatalmas melleket és kényeztettem őket. Hát annyira nem nyögött a nő, mint az akinek negyede akkora.
De nem azért mert kisebb. Volt akinek még kisebb volt és szinte érzéketlen.
A feszes mellűeké érzékeny.
A hármashoz szólnék.
Nekem E kosaras a méretem, de szerencsére nincs kinyúlva mint egy félig üres tejes zacskó..
Nem tudom te mit csinálsz magaddal, de az én "óriás" melleim köszönik szépen jól és feszesen vannak. Csak megfelelő melltartó kell nekik, illetve lehet kapni drogériákban mellre való feszesítő/tápláló/ápoló olajokat. Ahogy elkezdtek nőlni a melleim,tehát kb 11-12éves koromtól kenem őket. Lehet ebben rejlik a titkom 🤷♀️
A kérdésre válaszolva:
Elég érzékenyek..
Én úgy "működök" ha valaki a csúcsra akar juttatni és közben törődik a melleimmel akkor 90% hogy spriccelve élvezek.
Mell tapizás nélkül csak sima orgazmusom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!