Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kényszerítenek a családtagok, hogy elveszítsem a szűzességem?
20 éves nő vagyok és szűz.
Az utóbbi időben sok embertől megkaptam, hogy szégyen hogy az vagyok, mert jó csaj vagyok.
Nagyon rossz időszak köszöntött be az életemben, nincs jó kedvem, sokszor ideges vagyok, fáradt, beteg, szóval nincs is kedvem semmihez és ő meggyőződtek arról, hogy pasi kell és már bocsánat hogy ezt mondom, de dug@s.
Azt gondolják hogy csak ez hiányzik az életemből.
Hogyan értessem meg velük, hogy száj befog, nem kell az okoskodás, mert már nagy lány vagyok és ha arra lesz szükségem akkor megoldom??
Nem akarom megbántani őket, de már szép szóval nem tudom "lerázni" őket.
Már ne haragudj, de egyszerűen elképesztő, milyen családtagjaid, barátaid vannak.
Mi az, hogy szerintük neked csak az kéne, hogy egyszer valaki jól megcsináljon?
Mi az, hogy szégyen, hogy szűz vagy?
Hol a fészkesben nevelkedtek ezek a primitív állatok?
egyik oldalt azt papolod, hogy te 20 éves felnőtt ember vagy és ne szóljanak bele az életedben, másik oldalt meg meg vagy sértődve, hogy nem kezelnek tisztelettel és meg vagy győződve arról, hogy neked az életed sokkal nehezebb mint a többi emberé.
A kommentjeidet nézve te pont a gyerek és felnőtt korszak között vagy, amikor igényled, hogy felnőttnek tekintsenek, de még nem viselkedsz eléggé felnőttként, hogy úgy is bánjanak veled, és minél kevésbé kezelnek felnőttként, annál nyavajgósabb gyerek leszel, ami egy 22-es csapdája.
De no para, még pár év és elmúlik, ezen sokat fog majd segíteni egy komoly kapcsolat is,m ert az tényleg egy mérföldkő a felnőttévállásban.
Előre is bocsi, lehet kihagytam valamit.
Egyrészt nem értem miért tudják. De mindegy is, paraszt egy társaság. Amúgy a helyedbe párszor megmondanám nekik, hogy semmi közük hozzá, így szó szerint, mert így igaz. Aztán ha ugyanúgy folytatják, akkor vinnék magammal fülhallgatót, aztán amint elkezdenek erről beszélni, tök nyugodtan zsebbe nyúl, fülest elő aztán bedugod a füled. Ezt játszd el párszor aztán abbahagyják, ha mégsem akkor meg csinálhatod állandóan, nem kell neked hülyék szövegelését hallgatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!