Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kényszerítenek a családt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kényszerítenek a családtagok, hogy elveszítsem a szűzességem?

Figyelt kérdés

20 éves nő vagyok és szűz.

Az utóbbi időben sok embertől megkaptam, hogy szégyen hogy az vagyok, mert jó csaj vagyok.

Nagyon rossz időszak köszöntött be az életemben, nincs jó kedvem, sokszor ideges vagyok, fáradt, beteg, szóval nincs is kedvem semmihez és ő meggyőződtek arról, hogy pasi kell és már bocsánat hogy ezt mondom, de dug@s.

Azt gondolják hogy csak ez hiányzik az életemből.

Hogyan értessem meg velük, hogy száj befog, nem kell az okoskodás, mert már nagy lány vagyok és ha arra lesz szükségem akkor megoldom??

Nem akarom megbántani őket, de már szép szóval nem tudom "lerázni" őket.

2019. dec. 17. 00:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%

Elég primitív hozzáállás ez a részükről, és ez amúgy is qurvára magánügy!

Ha te most így gondolod, ahhoz senkinek semmi köze!!

33/F

2019. dec. 17. 00:39
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
"Semmi kozotok ahhoz, h szuz vagyok e vagy sem, az en dolgom". Ez nem megbantas. Jogod van ahhoz, h az eletedet ugy eld ahogy te szeretned es ne hallgass mas "jo tanacsaira".
 3/28 anonim ***** válasza:
14%
Részben igazuk van és részben nem is. Fiatal 20 éves nő vagy, akinek szüksége van a szexuális élethez, még ha te magad nem is ismered be, és még szűz is vagy, akkor is a tested tudat alatt kívánja. Ezt fogadd el. A másik, hogy igen ez csak rád tartozik, te életed, úgy élsz ahogy tudsz. Viszont amíg szüleidnél laksz, hiába vagy felnőtt, el kell őket tűrnöd. Ha annyira idegesítenek, és nagy lánynak mondod magad, akkor költözzél el tőlük. Nyilván ehhez pénz kell, de valamit valamiért. Ez ilyen.
 4/28 A kérdező kommentje:
#3 Sógor és Sógornő dumál. Szüleim nem is akarnak ilyesmiről tudni.
2019. dec. 17. 00:51
 5/28 anonim ***** válasza:
90%

Az biztos, hogy nem szégyen!

Ami kérdés, hogy miért alakult így, mert ha ezt tudják, akkor kapcsolataid sem voltak, és aggódhatnak érted..

A sablon dumák mindig bejönnek, tanulásra koncentrálok, terveim vannak, még nem találtam meg a megfelelőt!

2019. dec. 17. 00:54
 6/28 anonim ***** válasza:
81%
Honnan ismerik ennyire az intim dolgaidat? Miből gondolják hogy nem volt valahol az életedben egy jóképű 30-as srác aki kihámozott a bugyiból? Valahol elkövetted azt a hibád hogy túl nagy rálátást engedtél nekik a magánéletedre... Húzd meg a határvonalat egy határozott "ez nem tartozik rátok" felszólítással,vagy semmi sem fog változni,és ez majd egy visszatérő gy.k-s kérdés lesz..
2019. dec. 17. 04:37
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Egyrészt megmondhatod nekik mert semmi közük hozzá. Másrészt viszont egy jó párkapcsolat és stabil rendszeres szexuális élet kiegyensúlyozottabbá és magabiztosabbá tenne.
2019. dec. 17. 05:41
 8/28 anonim ***** válasza:
81%
Ne engedd magad befolyásolni! Felnőtt vagy, tégy úgy, ahogy neked jó esik. Az intim szfétádhoz meg pláne semmi köze senkinek, csak akivel te is megosztod.
2019. dec. 17. 06:56
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
mondd meg, hogx aszexuális vagy. hagy puffogjanak mégjobban :dd
2019. dec. 17. 07:53
 10/28 anonim ***** válasza:
12%
Meg akar dugni a tezsvíred?
2019. dec. 17. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!