Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha felall a szaunaban?
Tisztaban vagyok hogy nem errol szol a szauna de ahol furdoruha nelkuli kodeukalt szauna van es esetleg felallna ott mit lehet tenni?
Most nem arra gondolok amikor epphogy felall es akkor eleg ha masra gondolsz hanem amikor teljesen all mint a covek es a torolkozo sem tudja eltakarni. Olyankor mit lehet tenni? :D
Valakinek volt mar ilydn tapasztalata?
Elég ritkán járok, textilmentesben pedig csak egyszer voltam, kicsit én is tartottam ettől. De csak egyszer állt éppen, akkor is rövid ideig, szóval nekem nem volt belőle gond.
Ha nem akarsz megfőni, mint a rák, akkor sokáig se tudsz takargatva ülni, szóval az gáz :D
Hát nem tudom... én nem nézem a faszikat, sőt, inkább el fordítom a fejem. Nem azzal van a bajom, hogy pucéran vannak, csak szimplán nem érdekelnek, hiszen tudom, hogy ez egy ilyen hely.
Tedd te is ezt; ne foglalkozz velük.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!