Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan csúnya a salis punci? Egyszerűen nem tudom ezt elfogadni magamon. L
Figyelt kérdés
Szerintem csúnya a salis punci, és itt sok pasitól hallani h szerintük is az. Ez miatt elég gátlásos lettem2019. dec. 16. 20:20
1/18 anonim válasza:
Pedig nem csúnya hidd el. Nekem tetszik.
2/18 anonim válasza:
A salipunci gyönyörű, nyalnivaló.:) Ne törődj azokkal a pasikkal! Aki szeret, az a puncidat is szeretni fogja majd.:)
3/18 anonim válasza:
Nekem is saláta puncim van, de én nem tartom csúnyának. Az eddigi párjaim is imádták.
4/18 anonim válasza:
Semmi miatt.
Általában szexi! :)
5/18 anonim válasza:
Ha nem tudod elfogadni, akkor feküdj kés alá. Van intim plasztikai lehetőség is, és ott tudnak rajta segíteni, alakítani. Persze több százezerbe kerül az ilyen.
7/18 anonim válasza:
Kár a pénzért ilyen dolgokra.
Hidd el, hogy a legtöbb férfinek mindegy, milyen az alakja, kinézete.
Te pedig ne nézegesd magad azon a tájékon. Az, hogy valaki azt írta valahol, hogy nem kedveli, attól még ezrek kedvelik. Ne légy "butuska". Azért tettem idézőjelbe, nehogy megsértődj, mert a sértegetés nem a célom.
Ffi
8/18 anonim válasza:
Őszintén megmondom nekem sem tetszik,inkább a baba jön be.Ettől független semmilyen probléma nem lenne ha a lánynak akit szeretek saláta van.Nem ezen múlik.
9/18 anonim válasza:
Én ezt egyszerűen soha nem értem meg... nekem is salátás és nekem nagyon tetszik. Nem cserélném el másmilyenre.
Én inkább tőled kérdezném, hogy miért látod csúnyának?
10/18 anonim válasza:
Nem csúnya az, nyaltam olyat is, és látványra is ugyanolyan szép tud lenni!
És könnyebb beszivkodni is az ajkakat! 🤔😳😀
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!