Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen erzés volt szembesülni vele amikor megtudtatok, hogy a pasik majd a feneketeket is dugni akarják? Mindenki esködözött, hogy neki nem fogja? Aztan idovel elfogadtátok?
Figyelt kérdés
lányok2019. dec. 16. 19:38
11/19 anonim válasza:
Pedig teljesen jogos amit a kérdező ír, a pinciból pisi jön, a szájból hányás olykor, a segglyuk néha még tisztább is mint egy pina vagy egy dako
12/19 anonim válasza:
Nem igazán foglalkoztam ezzel szingli szűz lányként. A párommal néha szoktuk, de neki is a punci a kedvence.
13/19 anonim válasza:
Van aki szereti, van aki meg nem - ha értelmes, normális férfi vagy akkor ezt elfogadod és nem erőlteted. Ámbátor ha ilyen a hozzáállásod és a felfogásod nem fogsz dugni sem análba, sem punciba :)
14/19 anonim válasza:
Szerencsére még nem hozott ilyennel össze a sors.
Amúgy meg bárki, aki erőltet bármit is szexuális téren, az nem való az ellenkező nem közelébe.
15/19 anonim válasza:
Hmm de erdekes hogy itt a legtobb valaszolo no nem engedi/szereti. Nem tudtam hogy ez ennyire ritka hogy valaki szeresse. Engem pl izgat, szeretem popsiba csinalni. Nem nagyon emlekszem milyen volt a ‘felismeres’ de mindigis nagyon nyitott lany voltam, semmit se vetek el azonnal, minimum kiprobalom. Szerintem anno is igy volt ez, hajtott a kivancsisag es kiprobaltam, aztan megtetszett az erzes plusz amit a pasikbol kivaltott:P szoval talan valami ilyesmi lehetett a tortenet. Sose ereztem kenyszernek. Jelenlegi parom is szereti pl, es orul hogy partner vagyok ebben is. Bar hozzateszem nem szoktam/szeretem gyakran csinalni, semmit se szabad tulzasba vinni, nem akarom hogy kesobb problemaim legyenek ebbol. Heti 1x szokott lenni kb max 2. De pl anal plugot gyakran hasznalunk
16/19 anonim válasza:
Amikor szoba hozta akkor megbeszeltuk ki mit gondol rola es megfelelo elokeszitesek utan kiprobaltuk es azota is resze a szexualis eletunknek de maximum heti 1-2 alkalommal
17/19 anonim válasza:
Nekem nincs ellenemre szóval engedtem egy idő után
18/19 anonim válasza:
Eleinte én is azt mondtam hogy szó sem lehet róla, de utánna annyira felizgatott hogy bele mentem :)
22L
19/19 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és sosem vágytam egy nőmet se fenékbe dugni, érdekes módon ők viszont nagyon akarták volna ezt tőlem. Furcsa, hogy akinek az análszex a mániája, az mindig ezt elítélő nőket fog ki, akit meg nem érdekel, az anál-mániásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!