Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Viccen kívül, ti bírnátok egy nimfomániás csajjal együtt lenni hosszú távon is? Mert a férfiak sem kívánják mindig mindennap a szexet. Amúgy rólam van szó! 20/L :D
Hosszútávon? 1 év után unalmas lesz. nekem eddig minden barátnőm napi szinten kívánta, ebben semmi extra nincsen. Régen élveztem is ezt, hogy soha nem akadtam össze frigid lánnyal. De ma már nincs kedvem minden nap. Legalábbis egy hosszú kapcsolatban. Bár lehet más lenne a helyzet, ha nem dolgoznék ennyit és mondjuk a jelenlegi barátnőm se változott volna meg ennyire külsőleg.
Nem tudom, lehet amúgy a z idő törtvényszerűen ezt hozza el. A lényeg, hogy hangulatom hozzá nem mindig van, férfiaknak az bizony kemény meló. Nem arról van szó, hogy nem állna már fel annyiszor mint régen, hanem nekem nincs kedvem a strapához, az alsó felemnek folyton lenne. De ez az ami megtéveszti a lányokat, mert a klisével ellentétben mi irányítunk és nem péniszünk.
Mostani barátnőm is azt mondja, hogy minden nap legalább 2x kéne, de persze nem kapja meg annyiszor. De nem hal bele, mert ő nem beteg.
De az a szöveg, hogy nem bírták a tempót már ellenszenvet kelt bennem. Bírom az ilyen magas lóról beszélő csitriket. Te neked kéne férfiként folyton annyit dolgoznod egy lányon, akkor szerintem 1 hét után eleged lenne és nyivákolnál.
A másik, hogy egy férfi bizony nem is elég meg csak hab a tortára. Ahogy Will Smith mondta hajdanán; "inkább kívánnám, hogy kizuhanjak a 100. emelet ablakából és félúton fennakadjon a szemem egy szögön" mintsem egy ilyen lánnyal összejöjjek.
Mentális zavar? Az! De ha párban áll egy másik mentális zavarossal akkor már nem is gond.
Amugy te élnél így valakivel? Vagy ugy hogy az a valaki megengedi hogy mással is legyél?
Mert akkor hozzámköltözhetsz és mégis szabad maradhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!