Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hosszú ideje vagytok együtt a párotokkal, egy idő után nem válnak idegesítővé a hangok, amiket a párotok ad ki szex közben?
Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 23:02
2/8 A kérdező kommentje:
Mióta vagytok együtt 18F?
2019. jún. 14. 23:07
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha egyedül vagyunk otthon, még boldogabb is vagyok, hogy felszabadultabban adja ki magából.😃 20/L
4/8 anonim válasza:
Ha zavar, akkor az az első teccsintésnél is zavar. Vagy csak most zavar hogy üvöltve orgazmál ?
5/8 anonim válasza:
Mondjuk alapból jó lett volna, ha ad ki hangokat... nem nagyon tette. Mikor nyalásomtól orgazmusa volt, akkor is csak nagyon elfojtott szisszenés tolt. Idegesítő az volt, ahogy nyitott szemmel csinálta, és csak bámulta a plafont, mint valami hulla. :D
28F
6/8 anonim válasza:
Nem, imádom,
1,5 éve vagyunk együtt
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de olyanokra gondoltam, akik 5-10 vagy több éve vannak együtt, akik már adott estben lehet ráuntak egymásra...
2019. jún. 15. 13:07
8/8 anonim válasza:
Előző pasimmal 9 évet voltunk együtt, nem untam szex közben a hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!