Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban hogy lehet más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban hogy lehet más lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Persze úgy hogy ne legyen semmi esély a lebukásra. Ha valaki tapasztalt a témában ossza meg!
2019. dec. 15. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Jól kell tudni hazudni és színészkedni. Ez igaz az élet minden területére. De ha már kiírtad a kérdést, akkor engedd el mert nem fog menni. Ezt már kis korban ki kell fejleszteni, amikor szüleidnek kamuzol, hogy beteg vagy és nem akarsz suliba menni
2019. dec. 15. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb úgyis lebuknál. Amúgy gusztustalan vagy.
2019. dec. 15. 18:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem azzal van baj. Egy háztartásban élünk és hogy tudok igy más lányokkal is ismerkedni, úgy hogy ne vevődjön észre. Mert ameddig külön voltam simán ment.
2019. dec. 15. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy szakítasz.

Idétlen puhapöts.

2019. dec. 15. 18:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek a kérdést. EGyütt élünk és sok a közös ismerősünk és egy helyen mozgunk. Ezért ilyen nehéz a helyzet. És ha valakinek van ilyen tapasztalata.
2019. dec. 15. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen, mert normálisan gondolkodunk, ha mással akarsz ismerkedni, tedd meg és ne félj a lebukástól te suttyó. Megérdemled ha egyedül maradsz
2019. dec. 15. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de szerintem téged bele kéne lőni egy árokba.
2019. dec. 15. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
én pl. itt találtam, semmi közös ismerős L
2019. dec. 15. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Úgy hogy hazudozol össze-vissza s közben állandóan stresszelni fogod magad a lebukástól. Jó ez így neked? Miért vagy még együtt a pároddal, megszokásból? Így akarod leélni az egész életed? Inkább zárd le a mostani kapcsolatod az korrektebb lenne.
2019. dec. 15. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Jobb inkább szakítanál, te gyáva alak.
2019. dec. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!