Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szúrós szemű fiúkat miért nem szeretik a lányok?
Ez érdekes. Nekem is ilyen a tekintetem.
Volt olyan hogy melóból hazafelé mentem, és egy csapat nő mellett mentem el akik épp dumáltak erről-arról. Aztán amikor pont ott mentem el, és arrafelé néztem egy pillanatra megjegyezte az egyik a másiknak hogy ennek a pasinka mindig olyan a tekintete mintha haragudna. Meg gyakran kérdik hogy miért haragszom holott néha nem is értem a kérdés okát. :D
Pedig csak annyi a lényeg hogy a szemöldököm állása az arcközépvonalam felé kicsit ferdébb. De ez 0-24-ben ilyen, erről nem tehetek. Bár nem tudom hogy ez mennyire és kinek jön be. Szerintem nem annyira bejövős a nőknek de ez van.
Nem császkálhatok úgy az utcán mint egy be LSD-zett marha és vigyorogjak, csodálkozzak mindenen.
Amelyik nő akar képet mailben kaphat.
A kiírt kérdés helyesen : "Szúrós szemű fiúkat miért nem szeretik?".
A vàlasz: Mert az alap arckifejezésük haragot, agressziót sugároz. Erre a pármillió éve alatt kiformálódott ösztönválasz a távolságtartás. Ez az optimális viselkedés.
A teendő: Kompenzálás. Rólam tánc közben csorog a veríték. Kénytelen vagyok az ing alatt trikót viselni. Neked a semleges érzemek melletti arcberendezésed agressziót sugàroz. Ha valakihez nem agresszíven akarsz közeledni, mindig mosolyogni kell előtte. Plasztikai műtét is segíthet.
Szúrós szemű = szúrós tekintetű =/= mélyen ülő szemű.
A mimikát meg lehet változtatni gyakorlással. A kinézetet szemöldökcsipesszel, szakállal/borotválkozással, esetleg sminkkel. Az alap arcberendezést (nem a szemek elhelyezkedését természetesen) plasztikai műtéttel lehet barátságosabbá alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!