Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép, szexi lányok miért a nagy péniszt szeretik?
Olyan fullosak akiknek nagy a melle, jó a segge és formás a combja, melléje még cuki arcuk is van szóba sem állnak az emberrel ha nincs 19 cm-es farka. Nagyon szar ez miatt az élet :(
Nem lehet hogy ilyenben is találjak akinek elég a 13 cm-esem??
F/27
Alapvetően számodra az élet azért lehet szar, mert:
1. Végtelenül ostoba vagy és buta is.
2. Közöd nem volt még egy lányhoz sem mert, ha lett volna tudnád, hogy amit írtál marhaság.
3. A felismerés amire egyszer talán majd rájössz, hogy nem a 13 cm az oka ennek, hanem az egyes pont amit írtam.
Ezt a hülye kérdést 😂 Honnan veszel ilyen dolgokat? Mindenki azt szeret amit akar, ettől neked még nem lesz jobb.
Amúgy pedig aki keres, az talál.
Tele van a világ depressziós gyerekkel.
Nekem , bár sose mértem kb 14 centis. De sose volt olyan hogy ez kicsi lett volna. Sőt ha valami miatt nem tetszett a csaj, alig tudtam szakítani vele, mind annyira ragaszkodott foggal körömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!