Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt rá példa nálatok is, hogy masztizás közben-alatt szépen elindult a popsitokból a kakilás, mert akkora az élvezeti szint?
Ne haragudjatok, engem alapból vonz ez a fajta élvezkedés.
A sok óvatoskodó jótanács nekem semleges.
És igenis érdekel a téma, volt egy pár lány az életemben akikkel átélhettem ezt azt. Az meg hogy milyen ember (nem diploma darabszámra gondolok) vagyok az úgysem itt derül ki :-)
És igen, várom, illetve szivesen olvasom olyan lányok postjait, akiket szintén érdekel a téma, vagy legalábbis fantáziálnak róla. Mert vannak bőven. De ezt valahogy eszement módon szégyenlik. Pedig ez is "csak" egy fétis, vagy vágy, amit ki kell élni annak, akiben megvan.
😖🤮
Ilyen pasiktól mentsen meg az ég, engem és a lányaimat is!
26
Neked mi a fontos ?
1. Boldog, kiegyensúlyozott nyugodt a lanyod, mert kiéli a perverzebb vágyait, de lehet, hogy nem is tudod mitől az.
2. Vagy úgy él, ahogy te akarod !!!, elfojtja a vágyait, idegbeteg ettől, te meg kifelé megnyugodhatsz. Ő meg hazugságokba kergeti magát, hogy "megfeleljen" neked.
Sorry, igen ez két véglet csak szemléltetésből irtam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!